Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Universitatea Craiova – Dinamo 5-0. Gruparea din Ștefan cel Mare este într-o situație horror

Andrei Nicolae

Actualizat 27/09/2021 la 23:04 GMT+3

Dinamo a ajuns la a șaptea înfrângere consecutivă în Liga 1, golaverajul în această perioadă fiind 1-20!

Suporterii lui Dinamo

Credit imagine: facebook

Dinamo respiră foarte greu în această perioadă din toate punctele de vedere. În această seară a suferit o altă înfrângere grea în Liga 1, pe terenul Universității Craiova, cu scorul de 5-0.
Strict vorbind de această partidă, lucrurile s-au complicat pentru bucureșteni încă din minutul 16, când tânărul Deniz Giafer când a faultat în careu și a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Lyes Houri, omul care a decis și meciul cu CFR Cluj din Cupa României, a deschis scorul, iar meciul s-a simplificat pentru gazde.
Încă din prima parte a jocului, Dinamo a fost urmărită de scenariul din derby-ul cu FCSB, când a cedat cu 6-0. Și atunci, echilibrul s-a rupt după ce echipa a rămas în inferioritate numerică, în urma unui cartonaș roșu văzut de Steliano Filip.

Universitatea Craiova – Dinamo 5-0. Gruparea din Ștefan cel Mare este într-o situație horror

Universitatea Craiova s-a dezlănțuit însă după pauză. În mai puțin de 20 de minute, băieții lui Laurențiu Reghecampf au înscris de trei ori, prin Ivan, Alexandru George și Căpățînă. Ultimii doi au intrat în teren după pauză.
Formația din Bănie s-a "oprit" la 5-0, cu un gol marcat de Markovic în minutul 90. Cu acest rezultat, Universitatea a urcat pe locul 7, fiind la un punct de zona play-off.
În urma acestui meci, situația echipei Dinamo devine și mai complicată. Echipa a ajuns la 7 înfrângeri consecutive, golaverajul în această perioadă fiind 1-20. Clubul din Ștefan cel Mare este pe locul 15 în Liga 1, unul de retrogradare.
Dinamo pare în acest moment o echipă fără cârmaci și trebuie să rezolve cât mai repede această problemă.
Sorin Colceag a stat și în această seară pe banca tehnică, dar venirea lui Mircea Rednic pare din ce în ce mai probabilă după ce Dinamo a reziliat contractul cu Dario Bonetti.
"E un antrenor foarte bun, e dinamovist. Probabil el va fi cel care va conduce echipa, după pauza internațională. Eu îl aștept. Cu Bergodi am vorbit, dar până la urmă nu a fost să fie. Rednic era tot așa, în primii doi-trei pe listă. A mai fost și Miriuță și alții care erau liberi și puteam să discutăm. Am preferat să alegem pe cineva care are legătură cu Dinamo. Să zicem că a rămas pe listă doar Mircea Rednic, care probabil că va veni cât mai repede", a spus Iuliu Mureșan, potrivit as.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo