Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa

Andrei Nicolae

Actualizat 20/05/2022 la 23:04 GMT+3

Universitatea Craiova a învins Farul Constanţa cu scorul de 4-1 (2-1), vineri seara, într-un meci din etapa a 10-a a fazei play-off a Ligii I.

Andrei Ivan

Credit imagine: Eurosport

Universitatea Craiova și Farul Constanța și-au încheiat parcursul în play-off-ul Ligii 1. Pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf nu s-a terminat însă și sezonul, pentru că mai urmează un baraj pentru calificarea în Conference League.
Cu multe schimbări în primul "11", Craiova și-a făcut totuși meciul destul de ușor. După 24 de minute s-a desprins la 2-0, după reușitele lui Ante Roguljic și Ştefan Vlădoiu. Gheorghe Hagi a mizat pe o formulă de echipă cu mulți jucători de bază și a avut o reacție prin Jefte, care a redus din diferență în minutul 27.

Universitatea Craiova – Farul 4-1

Craiova a continuat să dețină controlul, chiar dacă Farul a avut și ocazia egalării prin Ionuţ Larie în finalul primei reprize. La câteva minute după reluare, Bairam și-a ajutat echipa să ia din nou un avans de două goluri. Andrei Ivan a închis scorul la 4-1 în prelungiri, după ce a înscris ca la antrenament.
În sezonul regulat, Farul s-a impus cu 1-0 la Ovidiu, iar Universitatea a câştigat cu 1-0 la Craiova. Echipa din Bănie s-a impus în ambele partide din play-off, cu 3-0 şi 4-1.
Farul Constanța a ratat calificarea în cupele europene. În schimb, Universitatea Craiova va disputa barajul pentru accederea în Conference League contra celor de la FC Botoșani, pe data de 27 mai.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo