Universitatea Craiova și Farul Constanța și-au încheiat parcursul în play-off-ul Ligii 1. Pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf nu s-a terminat însă și sezonul, pentru că mai urmează un baraj pentru calificarea în Conference League.
Cu multe schimbări în primul "11", Craiova și-a făcut totuși meciul destul de ușor. După 24 de minute s-a desprins la 2-0, după reușitele lui Ante Roguljic și Ştefan Vlădoiu. Gheorghe Hagi a mizat pe o formulă de echipă cu mulți jucători de bază și a avut o reacție prin Jefte, care a redus din diferență în minutul 27.
Romanian Liga I
Dinamo București a anunțat primul transfer pentru Liga 2. "Nu mai vorbiți de faliment"
27/06/2022 LA 12:40

Universitatea Craiova – Farul 4-1

Craiova a continuat să dețină controlul, chiar dacă Farul a avut și ocazia egalării prin Ionuţ Larie în finalul primei reprize. La câteva minute după reluare, Bairam și-a ajutat echipa să ia din nou un avans de două goluri. Andrei Ivan a închis scorul la 4-1 în prelungiri, după ce a înscris ca la antrenament.
În sezonul regulat, Farul s-a impus cu 1-0 la Ovidiu, iar Universitatea a câştigat cu 1-0 la Craiova. Echipa din Bănie s-a impus în ambele partide din play-off, cu 3-0 şi 4-1.
Farul Constanța a ratat calificarea în cupele europene. În schimb, Universitatea Craiova va disputa barajul pentru accederea în Conference League contra celor de la FC Botoșani, pe data de 27 mai.
Romanian Liga I
CFR Cluj, aproape de lovitura verii! Florin Niță ar urma să semneze gratis cu ardelenii
26/06/2022 LA 20:51
Romanian Liga I
Craiova a spulberat-o pe Bielefeld în primul amical al verii! Noua achiziție a oltenilor, în tribune
26/06/2022 LA 17:36