Ambele formații sunt la al treilea meci consecutiv fără înfrângere, dar numai Sepsi Sf. Gheorghe se poate considera mulțumită cu remiza din această seară. Oaspeții au înregistrat al treilea rezultat consecutiv de 1-1, după ce au terminat cu același scor în deplasare cu FCSB și pe teren propriu cu FC Botoșani.
Universitatea Craiova a venit la acest joc după două victorii cu Gaz Metan Mediaș (1-0) și Rapid București (2-1, deplasare). Și a avut șansa de a obține toate cele trei puncte și în acest meci, dar Gustavo Vagenin a ratat un penalty în minutul 80. Tot brazilianul restabilise și egalitatea în minutul 32, după ce Fofana a deschis scorul 17.
Romanian Liga I
Conflictul de la Dinamo dintre Mircea Rednic și Deian Sorescu, capitol final?
ACUM O ORĂ
Dincolo de acea ratate din finalul întâlnirii, Craiova a făcut un meci bun, a fost mai mereu în ofensivă și a irosit și alte ocazii de a înscrie.
Cu acest rezultat, Universitatea Craiova și-a menținut totuși locul în zona play-off, fiind pe locul 6 la finalul etapei a 8-a, cu 13 puncte. CFR Cluj are un avans de 8 puncte. Sepsi Sf. Gheorghe este încă departe de sezonul trecut, ocupă doar locul 13 cu 7 puncte.
Romanian Liga I
Reacția lui Edi Iordănescu după câteva zile agitate la FCSB! Ce a spus tehnicianul roș-albaștrilor
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Ce este "Legea Rafaelov", care ar putea revoluționa fotbalul? Efectele asupra regulii U21 din Liga 1
ACUM 6 ORE