Universitatea Craiova și Rapid București au obiective de play-off și cupe europene pentru acest sezon, astfel că își propun să-și întărească în continuare loturile.
În față (zona locurilor 1-6), lupta pare destul de aprigă și echilibrată, chiar dacă echipa lui Dan Petrescu, CFR Cluj, are acum un avans de 6 puncte.
Romanian Liga I
FCSB – FC Argeș se joacă! Edi Iordănescu și patru jucători au revenit la antrenamente
ACUM O ZI

Universitatea Craiova și Rapid pregătesc un schimb spectaculos pe piața transferurilor

Formația din Bănie mai vrea un mijlocaș, dar nu unul oarecare, ci unul care să fie permanent o soluție și pentru regula U21, anunță Digi Sport. Iar jucătorul vizat pentru un transfer este Ștefan Pănoiu (19 ani), de la Rapid.
La schimb, formației bucureștene i-ar fi oferiți Alexandru Mateiu (31 de ani) și Mihai Bălașa (26 de ani), fotbaliști care au evoluat foarte puțin în mandatul lui Reghecampf.
https://i.eurosport.com/2021/09/29/3228752.jpg
Rămâne de văzut acum și care va fi reacția conducătorilor grupării de lângă Podul Grant. "Este puțin probabil ca cei de la Rapid să accepte acest schimb și fără o sumă de bani la mijloc, mai ales că Pănoiu are potențial și poate reprezenta o afacere de succes pe termen mediu și lung pentru Universitatea Craiova", mai spune sursa citată.
Universitatea Craiova și Rapid București sunt vecine de clasament după 10 etape, pe locurile 6-7. Formația bucureșteană are un punct avans, fiind ultima din zona play-off.
Romanian Liga I
CFR Cluj-Sepsi 2-0 | Culio a marcat primul gol de la revenirea în Gruia
IERI LA 19:26
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă, dezamăgit de portar, dar mulțumit de jocul echipei: "Este hilar"
IERI LA 17:21