Meciul contează pentru etapa a 10-a, iar arădenii au realizat sold-out în doar 90 de minute. Pe locul 7, cu 16 puncte după 9 etape, UTA are şansa de a urca în zona locurilor de play-off în cazul unui succes.
De cealaltă parte, campioana României traversează o perioadă nefastă, cu 3 înfrângeri în ultimele 4 partide, fiind eliminaţi recent de Universitatea Craiova din şaisprezecimile Cupei României.
Se pare că suporterii arădeni nu au ţinut cont de faptul că UTA a fost eliminată în Cupă de Filiaşi, o echipă din al treilea eşalon, şi vor susţine masiv echipa la meciul cu CFR.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

Sold-out la UTA – CFR

UTA Arad are o medie foarte bună de spectatori pe teren propriu în acest sezon, ţinând cont şi de condiţiie impuse de autorităţi, generate de pandemie.
Doar 50% din capacitatea arenei "Francisc von Neuman" va fi ocupată, adică aproximativ 5600 de fani, iar arădenii au pus în vânzare 2300 de bilete.
Conform sportarad.ro, biletele au fost epuizate în 90 de minute. Pe lângă cei 2300 de suporteri care şi-au achiziţionat bilete, la partidă li se vor alătura alte 3300 de persoane, care şi-au cumpărat abonamente.
UTA a pierdut meciul din Cupă cu Filiaşi, iar tehnicianul arădenilor, Laszlo Balint, a anunţat că toţi jucătorii şi stafful tehnic vor fi amendaţi, iar Marius Tomozei exclus din lot.
De remarcat mai este faptul că UTA Arad nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în acest sezon, fiind un teren pe care foarte greu echipele pot obţine puncte.
De cealaltă parte, venirea lui Dan Petrescu la CFR nu a adus impactul dorit, cel puţin momentan, iar campioana nu are rezultate foarte bune în ultimele partide sub comanda "Bursucului".
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00