Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

UTA Arad are susţinere masivă din partea fanilor! Sold-out la meciul cu CFR în 90 de minute

Romeo Ene

Actualizat 26/09/2021 la 18:24 GMT+3

UTA Arad – CFR Cluj se dispută astăzi, începând cu ora 21:00, pe stadionul "Francisc von Neuman", iar la meci vor asista aproape 6000 de spectatori.

Fanii celor de la UTA Arad și FC Argeș, după promovarea în Liga 1

Credit imagine: Eurosport

Meciul contează pentru etapa a 10-a, iar arădenii au realizat sold-out în doar 90 de minute. Pe locul 7, cu 16 puncte după 9 etape, UTA are şansa de a urca în zona locurilor de play-off în cazul unui succes.
De cealaltă parte, campioana României traversează o perioadă nefastă, cu 3 înfrângeri în ultimele 4 partide, fiind eliminaţi recent de Universitatea Craiova din şaisprezecimile Cupei României.
Se pare că suporterii arădeni nu au ţinut cont de faptul că UTA a fost eliminată în Cupă de Filiaşi, o echipă din al treilea eşalon, şi vor susţine masiv echipa la meciul cu CFR.

Sold-out la UTA – CFR

UTA Arad are o medie foarte bună de spectatori pe teren propriu în acest sezon, ţinând cont şi de condiţiie impuse de autorităţi, generate de pandemie.
Doar 50% din capacitatea arenei "Francisc von Neuman" va fi ocupată, adică aproximativ 5600 de fani, iar arădenii au pus în vânzare 2300 de bilete.
Conform sportarad.ro, biletele au fost epuizate în 90 de minute. Pe lângă cei 2300 de suporteri care şi-au achiziţionat bilete, la partidă li se vor alătura alte 3300 de persoane, care şi-au cumpărat abonamente.
UTA a pierdut meciul din Cupă cu Filiaşi, iar tehnicianul arădenilor, Laszlo Balint, a anunţat că toţi jucătorii şi stafful tehnic vor fi amendaţi, iar Marius Tomozei exclus din lot.
De remarcat mai este faptul că UTA Arad nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în acest sezon, fiind un teren pe care foarte greu echipele pot obţine puncte.
De cealaltă parte, venirea lui Dan Petrescu la CFR nu a adus impactul dorit, cel puţin momentan, iar campioana nu are rezultate foarte bune în ultimele partide sub comanda "Bursucului".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo