Rapid București merge perfect cu Adrian Mutu pe banca tehnică. Giuleștenii și-au trecut în cont a 5-a victorie consecutivă, din care patru au fost consemnate în play-out. Cu un procentaj de sută la sută în această fază a competiției, Rapid este pe locul 1 și a luat un avans de 3 puncte în fața echipei FC Botoșani.
Victoria bucureștenilor a venit în urma unui alt joc solid, în special în partea secundă, când au venit și cele două goluri. Rareș Ilie a fost omul meciului. În minutul 46 i-a pasat decisiv lui Alexandru Ioniță II, iar în minutul 75 i-a venit rândul lui să marcheze.
Romanian Liga I
Rapid nu va juca la barajul pentru Conference League nici dacă Sepsi ia Cupa! Reacția lui Mutu
17/05/2022 LA 10:14

Rapid București are ca obiectiv barajul pentru Europa

Rapid București are golaveraj 9-1 în play-out. Apărarea pare a fi elementul de stabilitate în prima parte a play-out-ului, iar acest lucru l-a remarcat și Alexandru Ioniță, marcatorul primului gol.
"A fost un meci foarte dificil, cu un adversar foarte bun. A trebuit să suferim pentru cele 3 puncte. Nu am avut foarte multe ocazii, dar atunci când ni le-am creat, am reușit să le valorificăm. Meritul la golul meu a fost al lui Rareș Ilie
Nu am fost un joc foarte bun, dar obiectivul nostru a fost să câștigăm. Avem o echipă bună, iar apărarea a fost impecabilă în această seară. Am arătat ca o echipă", a declarat Alexandru Ioniță II.
Rapid este pe primul loc în play-out și își propune să ajungă în barajul pentru Europa la finalul sezonului.
Romanian Liga I
Dinamo - UTA 1-1 | "Câinii" au scos un punct pe final, în ultima repetiție înaintea barajului
13/05/2022 LA 19:31
Romanian Liga I
Două echipe din play-out-ul Ligii 1 ar putea ajunge în cupele europene! Scenariul incredibil
13/05/2022 LA 09:24