Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valeriu Iftime "tună și fulgeră", după ce FC Botoșani a ratat calificarea în play-off: "Îmi vine să mă las!"

Irina Aldea

Actualizat 07/03/2022 la 20:44 GMT+2

FC Argeș a produs o revenire de zile mari în ultima etapă din sezonul regulat. Piteștenii au obținut calificarea în play-off, grație golurilor marcate de Dobrosavlevici și Said. După meci, finanțatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, și-a exprimat dezamăgirea.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani

Credit imagine: Eurosport

FC Botoșani și FC Argeș s-au luptat azi pentru calificarea în play-off, ambele având mari emoții. Piteștenii aveau neapărată nevoie de victorie pentru a obține clasarea între primele 6 echipe din Liga 1, la finalul sezonului regulat. Moldovenii lui Croitoru au rezistat până în minutul 71, când Argeș a egalat, dar elevii lui Prepeliță au marcat și al doilea gol pe final, obținând calificarea după o revenire superbă. Acum, piteștenii lui Prepeliță și-au asigurat prezența în play-off, alături de CFR Cluj, FCSB, CS U Craiova, Farul Constanța și FC Voluntari.
Finanţatorul Valeriu Iftime a declarat, luni seară, că ar vrea să se lase de fotbal timp de trei ani, după ce FC Botoşani a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1: "Echipa trebuie să continue, plăcerea mea şi entuziasmul meu nu mai sunt aceleaşi. Îmi vine să mă las de fotbal vreo trei ani. Sunt multe greşeli pe care le-a făcut Radu Petrescu în defavoarea noastră. Niciodată nu m-am gândit că Argeş bate pe FCSB sau FC Viitorul.
Uşor, de la siguranţă de 99 la sută că suntem în play-off, s-a erodat totul. După meciul cu Viitorul, când am luat bătaie, am fost sigur că Argeş ia bătaie de la FCSB. Dar când Argeş a învins, am simţit presiunea pe noi. Am greşit, am gestionat prost oportunităţile avute. Am greşit toţi, nu ştiu dacă nu am greşit şi la transferuri...rămân cu amărăciunea că un arbitru cu greşeli impardonabile mă scoate din joc. Poate e mai greu să vii la Botoşani să joci fotbal, la Piteşti e mai aproape", a declarat Iftime la Digi Sport.

Valeriu Iftime, extrem de dezamăgit după ce FC Botoșani a ratat calificarea în play-off

În meciul dintre FC Botoșani și FC Argeș, Mihai Roman a deschis scorul cu o reluare din interiorul careului. Portarul oaspeților nu a putut face nimic, astfel că moldovenii au intrat într-o ipostază excelentă. Piteștenii au început remontada pe final, atunci când Alin Dobrosavlevici a egalat pentru echipa lui Andrei Prepeliță cu o lovitură de cap.
CITEȘTE ȘI:
După ce au egalat, argeșenii au arătat în continuare determinare, iar ganezul Ahmed Said a dat lovitura în minutul 81, atunci când a înscris cu o reluare sub bară după ce Pap a respins o minge în față. Prin urmare, FC Botoșani va merge în play-out, iar FC Argeș merge să se bată în play-off cu cele mai bune echipe după sezonul regulat. În meciul tur dintre cele două echipe, FC Botoşani s-a impus cu 1-0 în Trivale, după golul marcat de Edjouma.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo