UPDATE / Iuliu Mureşan, administratorul special al lui Dinamo, a oferit prima reacţie după ce s-a aflat că Mutu ar putea deveni antrenorul lui Dinamo: "Am vorbit acum cu Zăvăleanu, ne-a mirat pe amândoi știrea. În primul rând, avem antrenor și nu putem discuta cu altcineva. Și Mutu are contract... Într-adevăr, el se afla pe lista aceea întocmită de noi la început, alături de Rednic, Bergodi, Miriuță și alții.
Bonetti tot trimite mesaje directe sau prin avocați că va reveni în România după ce va avea test negativ. Dar nu știu dacă va continua, nu știu exact nici dorința lui. Eu cu Mircea Rednic n-am discutat, nu știu cum decurg negocierile", a spus Mureşan, pentru GSP.
Conform ProSport, administratorul judiciar al dinamoviştilor, Răzvan Zăvăleanu, împreună cu Iuliu Mureşan, administratorul special, s-ar fi înţeles cu Adrian Mutu pentru preluarea echipei.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
În prezent antrenor la U Craiova 1948, Mutu nu are cel mai bun parcurs pe banca oltenilor, acumulând 2 victorii, 2 egaluri şi 5 înfrângeri, iar conducerea nu este mulţumită de rezultatele fostului atacant.
Până la varianta Mutu care a apărut astăzi, Mircea Rednic se afla în pole-position pentru a deveni antrenorul dinamoviştilor, odată clarificată situaţia antrenorului Bonetti.

Adrian Mutu ar putea deveni antrenorul lui Dinamo

Conform aceleiaşi surse, la Dinamo există două tabere în acest moment. Pe de o parte, Iuliu Mureşan şi Răzvan Zăvăleanu îl vor pe Mutu ca antrenor, iar pe de altă parte, Nicolae Badea, omul de afaceri care sponsorizează clubul cu diverse sume de bani, l-ar dori pe Mircea Rednic, ţinând cont de experienţa pe care o are.
De altfel, Badea a avut o discuţie cu "Puriul" zilele trecute, însă nu s-a concretizat nimic din moment de Dario Bonetti blochează numirea unui nou antrenor.
Oricum, Rednic nu are cea mai bună relaţie cu Mureşan după ce acesta din urmă l-a demis de la CFR Cluj în urmă cu mai mulţi ani.
Mutu s-ar fi înţeles cu dinamoviştii, cel puţin la nivel verbal, însă rămâne de văzut dacă va ajunge până la urmă în Ştefan cel Mare, acolo unde a evoluat ca jucător.
Fostul antrenor al României U21 nu se află în graţiile conducerii oltenilor, ţinând cont de rezultatele slabe înregistrate în primele 9 etape.
De asemenea, ProSport precizează faptul că programul DDB nu ar avea nimic împotriva numirii lui Mutu, iar dacă mutarea va avea loc, atunci Rednic ar putea ajunge la Craiova, fiind o adevărată rocadă între Dinamo şi U Craiova 1948.
După primele 9 etape, Dinamo se află pe locul 15, cu 6 puncte, iar U Craiova 1948 este pe 13, cu 8 puncte.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00