Iuliu Mureșan a surpins pe toată lumea când a anunțatnumirea lui Sorin Colceag, antrenorul de la Dinamo 2, în funcția de principal al primei echipe. Fostul portar ar putea avea probabil cel mai scurt mandat din carieră, existând informații clare că Rednic ar putea reveni în cele din urmă în Ștefan cel Mare.
Inițial, Iuliu Mureşan a vrut să îl aducă pe Poenaru, dar acesta a preferat să meargă la Gaz Metan, în locul lui Teja. S-a speculat că pe lista oficialilor din Ştefan cel Mare ar mai fi Duşan Uhrin (favoritul peluzei), Vasile Miriuţă (favoritul lui Mureşan) şi Mircea Rednic. În cele din urmă, s-a apelat la cea mai la îndemână soluţie, fiind promovat Sorin Colceag de la Dinamo 2.
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
03/12/2022 LA 13:08

De ce nu a venit Vasile Miriuță pe banca tehnică a lui Dinamo

În prezent director tehnic al celor de la Minaur Baia Mare, Vasile Miriuță a admis că are o relație foarte bună cu Iuliu Mureșan, dar că nu s-a pus nicio clipă problema de a reveni la Dinamo. Miriuță susține că experiența pe care a avut-o la Hermannstadt "l-a scârbit" și a decis să nu mai antreneze o perioadă.
"Nu am dorit să mai fiu antrenor și cred că a fost alegerea cea mai bună, să fiu director tehnic. Dacă voiam să fiu antrenor, nu numai la Dinamo, puteam să fiu și acum o lună, și acum două luni, că am avut oferte de la două echipe din Liga 1 și două din Liga 2. Am fost scârbit de ceea ce s-a întâmplat la Sibiu, ultima echipă la care am fost antrenor, și am zis că iau o pauză.
Claudiu Rotar era patron când eram acolo. Cu Iuliu Mureșan am o relație extraordinară, am lucrat cu dânsul trei ani de zile. Mă doare situația pentru că am antrenat acolo (n.r.- la Dinamo), văd ce se întâmplă și sper să-și revină. E o situație delicată cu Bonetti, l-au pus pe Colceag interimar.
Trebuie să se hotărască repede dacă va rămâne Colceag sau vor pune antrenor cât mai repede, pentru că jucătorii trebuie să știe cine e șeful în vestiar. Pot să rămână în prima ligă, Torje, Ivanovski, Matei, sunt jucători buni. Dacă vor fi puși la punct din vedere fizic, nu văd o problemă să rămână în prima ligă", a spus Vasile Miriuță, pentru Digi Sport.
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59