Denis Alibec a suferit o nouă accidentare la începutul acestei luni, în timpul partidei din preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022 contra Islandei. Din cauza acestei accidentări, Alibec a fost indisponibil pentru celelalte două meciuri ale naționalei României și va lipsi în următoarea perioadă pentru CFR Cluj.
"Alibec a avut probleme medicale destul de mari, o ruptură musculară la coapsă. Deci probabil o lună, o lună și jumătate va avea nevoie. Va fi o absență importantă. Din păcate, această accidentare este grea și pentru clubul nostru, și pentru echipa națională", a spus Bogdan Mara la Pro X.

CFR Cluj debutează astăzi în Conference League

Romanian Liga I
Dario Bonetti, ignorat de Dinamo după ce a dat clubul în judecată: "Nu e grija noastră ce face!"
ACUM 6 ORE
În această seară, CFR Cluj va debuta în noua competiție organizată de UEFA, Conference League, când va juca pe terenul celor de la FK Jablonec, din Cehia.
CFR Cluj a ajuns în a treia competiție valorică la nivel continental după ce a ratat calificările în Champions League și Europa League. Echipa din Gruia a fost eliminată de Young Boys Berna, respectiv Steaua Roșie Belgrad, iar în urma eșecului din playoff-ul Europa League, Marius Șumudică a fost demis.
Astfel, partida din această seară va reprezenta prima partidă în cupele europene de la revenirea lui Dan Petrescu. Revenirea sa nu a început cu dreptul, după ce CFR Cluj a pierdut etapa trecută meciul de campionat de la Botoșani, scor 1-0.
Partida din această seară dintre FK Jablonec și CFR Cluj din prima etapă a grupelor Conference League va fi transmisă în format LIVE TEXT pe eurosport.ro de la ora 22:00.
Romanian Liga I
Se-ntoarce roata în Liga 1! Cum vor fi sancționate cluburile care nu vor achita salariile la timp
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
Conflictul de la Dinamo dintre Mircea Rednic și Deian Sorescu, capitol final?
ACUM O ZI