Denis Alibec a suferit o nouă accidentare la începutul acestei luni, în timpul partidei din preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022 contra Islandei. Din cauza acestei accidentări, Alibec a fost indisponibil pentru celelalte două meciuri ale naționalei României și va lipsi în următoarea perioadă pentru CFR Cluj.
"Alibec a avut probleme medicale destul de mari, o ruptură musculară la coapsă. Deci probabil o lună, o lună și jumătate va avea nevoie. Va fi o absență importantă. Din păcate, această accidentare este grea și pentru clubul nostru, și pentru echipa națională", a spus Bogdan Mara la Pro X.

CFR Cluj debutează astăzi în Conference League

Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
În această seară, CFR Cluj va debuta în noua competiție organizată de UEFA, Conference League, când va juca pe terenul celor de la FK Jablonec, din Cehia.
CFR Cluj a ajuns în a treia competiție valorică la nivel continental după ce a ratat calificările în Champions League și Europa League. Echipa din Gruia a fost eliminată de Young Boys Berna, respectiv Steaua Roșie Belgrad, iar în urma eșecului din playoff-ul Europa League, Marius Șumudică a fost demis.
Astfel, partida din această seară va reprezenta prima partidă în cupele europene de la revenirea lui Dan Petrescu. Revenirea sa nu a început cu dreptul, după ce CFR Cluj a pierdut etapa trecută meciul de campionat de la Botoșani, scor 1-0.
Partida din această seară dintre FK Jablonec și CFR Cluj din prima etapă a grupelor Conference League va fi transmisă în format LIVE TEXT pe eurosport.ro de la ora 22:00.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00