Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Voluntari - CFR Cluj 0-1. Victorie in-extremis reușită de campioană

Cristian Mihală

Publicat 24/04/2022 la 21:15 GMT+3

CFR Cluj a învins-o cu dificultate pe FC Voluntari, cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a şasea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

CFR Cluj

Credit imagine: facebook

Unicul gol al partidei a fost înscris de Bismark Boateng (83), cu capul, după un corner executat de Ciprian Deac. Pentru ghanez a fost primul gol marcat în Liga I.
Ciprian Deac a ratat un penalty în min. 4, şutul său fiind apărat de Mihai Popa. Iniţial, Deac a transformat, dar arbitrul Adrian Cojocaru a dictat repetarea loviturii de pedeapsă din cauza faptului că mai mulţi jucători au pătruns în careu. Penalty-ul a fost acordat în urma unui contact al lui Ion Gheorghe asupra lui Gabriel Debeljuh.
CFR a avut şi o bară, prin Deac (2), iar Andrei Burcă a trimis un şut din întoarcere, respins de Popa (82).
FC Voluntari a trimis prima minge pe poartă abia în min. 90+1, o lovitură de cap expediată de Adam Nemec. Gazdele puteau egala la ultima fază, când portarul croat Karlo Letica, la debutul în Liga I, a reţinut cu emoţii şutul lui Gabriel Tamaş de la circa 30 de metri.
Campioana venea după două înfrângeri consecutive. FC Voluntari are trei înfrângeri consecutive. CFR Cluj a câştigat cu 1-0 ambele meciuri din sezonul regulat.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo