Voluntari, care este surpriza campionatului până în acest moment, a urcat până pe locul 5, cu 25 de puncte după primele 15 etape.
De cealaltă parte, FCSB este pe locul 2, cu 31 de puncte, însă s-a depărtat la 8 puncte față de liderul CFR Cluj, care a câștigat fără probleme pe terenul lui Dinamo în această etapă.
A fost etapa clujenilor, dacă ținem cont că și Universitatea Craiova a fost învinsă de Farul lui Gheorghe Hagi.
Romanian Liga I
Mircea Rednic, noi detalii despre situația dezastruoasă de la Dinamo: "Nu am avut bani de motorină"
25/11/2021 LA 16:39

Voluntari întrerupe seria de 7 victorii consecutive a FCSB-ului

Remiza albă din această etapă reprezintă primul după 9 etape în care FCSB nu reușește să înscrie. Concret, ultimul meci în care trupa lui Edward Iordănescu nu a înscris a fost în derby-ul cu Rapid, disputat în luna august, atunci când a pierdut cu 1-0.
De altfel, cele două echipe ar fi trebuit să se întâlnească în optimile Cupei României, însă oaspeții nu s-au prezentat la meci din cauza numeroaselor cazuri de coronavirus.
Voluntari a început curajos, iar fostul dinamovist Adam Nemec și-a creat prima ocazie în minutul 9, după o pasă a lui Meleke, însă șutul a fost blocat de defensiva FCSB-ului.
Oaidă a mai avut un șut periculos pentru oaspeți, însă prima repriză a fost extrem de săracă în ocazii de gol. Olaru a avut șansa deschiderii scorului în debutul reprizei secunde, însă mijlocașul a șutat puțin pe lângă poartă.
Citește și:
Ion Gheorghe, mijlocașul Voluntariului, și-a creat două ocazii de a marca, prin două șuturi expediate de la distanță, însă primul trece puțin pe lângă poartă, iar al doilea este apărat de portarul Vlad.
Gheorghe și Nemec au fost extrem de activi în repriza secundă, presând apărarea oaspeților, însă fără rezultat pe tabela de marcaj.
După pauza pricinuită de meciurile echipelor naționale Voluntari va juca cu Dinamo pe teren propriu, în timp ce FCSB va juca pe teren propriu cu FC Botoșani.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Florin Tănase nu-i mai dă nicio șansă Craiovei la titlu, dacă FCSB câștigă derby-ul din weekend
25/11/2021 LA 13:53
Romanian Liga I
Gabriel Torje a descris starea de încredere de la Dinamo: "Suntem sub nivelul mării"
22/11/2021 LA 21:40