Yaya Toure ar fi putut deveni unul dintre cele mai sonore nume care antrenează în Liga 1. Cu puțin timp în urmă, ivorianul le-a fost propus celor de Sepsi Sf.Gheorghe, care erau în căutarea unui manager după despărțirea de Leo Grozavu.
Conform principalului acționar al covăsnenilor, fostul mare jucător nu avea pretenții financiare prea mari, fiind de acord să antreneze în România pentru 10.000 de € pe lună, o sumă infimă ținând cont de numele său. Totuși, gruparea din Sf.Gheorghe a refuzat să-l aducă pe Toure, considerând că în acest moment echipa are nevoie de un antrenor cu experiență.
"Da, ni s-a propus Yaya Toure. A venit un impresar. Le-am spus că salariul maxim la noi este de 10.000 de euro. L-a întrebat personal pe Yaya Toure şi a zis că este tentat să vină.Ştiţi cum e, a fost un mare jucător, dar nouă ne trebuie un antrenor care a pus deja pe masă. Nu putem să improvizăm", a spus Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, pentru Antena Sport.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
Citește și:

Cristiano Bergodi, la un pas să semneze cu Sepsi

După plecarea lui Leo Grozavu, cei de la Sepsi au încercat să dea o mare lovitură și să-l aducă pe bancă pe Laslo Boloni, dar fostul selecționer nu a dat curs ofertei. Ulterior, Costel Gâlcă a fost și el ofertat, însă a refuzat și acesta.
După ce aceste variante au picat rând pe rând, șefii lui Sepsi au început discuțiile cu Cristiano Bergodi. Potrivit GSP, italianul este aproape de a semna cu gruparea din Covasna, oficialii clubului acceptându-i deja mai multe condiții.
Fostul tehnician al Universității Craiova va veni, cel mai probabil, la Sf. Gheorghe alături de antrenorul secund Luigi Ciarlatini și de preparatorul fizic Ionel Colonel.
Cristiano Bergodi are o lungă experiență în Liga 1, antrenându-le de-a lungul timpului pe FC Național, CFR Cluj, Rapid, FCSB, Poli Iași, ASA Târgu Mureș, FC voluntari sau Universitatea Craiova.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00