Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

2 jucători de la Farul, în atenția unei echipe din Europa! Cât ar putea încasa campioana

Bianca Dumitru

Publicat 24/05/2023 la 21:22 GMT+3

Farul a devenit campioana României la finalul săptămânii trecute, după ce a trecut de FCSB cu 3-2 și matematic și-a adjudecat titlul. Jucătorii lui Gică Hagi au atras atenția echipelor din străinătate, iar acum au apărut noi zvonuri despre posibilele transferuri.

Farul (Gică Hagi, Andrei Borza, Enes Sali, Tudor Băluță, Andrei Artean)

Credit imagine: facebook

Farul Constanța și-a adjudecat duminică seară, pe teren propriu, titlul de campioană a României, după ce a câștigat dramatic meciul cu FCSB, scor 3-2, din penultima etapă a play-off-ului.
Echipa lui Gică Hagi a fost în cea mai mare parte a sezonului pe primul loc în clasamentul SuperLigii, reușind să obțină rezultate foarte bune mai ales pe teren propriu unde a pierdut un singur meci.
La capătul acestui sezon foarte bun pentru constănțeni, formațiile din străinătate au început să se intereseze de jucătorii celor de la Farul.
Potrivit ProSport, Enes Sali și Andrei Borza le-au atras atenția celor de la PSV Eindhoven. Dacă pentru Borza interesul este mai nou, pe Sali olandezii îl urmăresc de mai multă vreme.
De altfel, lunile trecute, Gică Popescu a mers în Olanda pentru a discuta despre transferul mijlocașului care a intrat în istoria echipei naționale drept cel mai tânăr debutant.
Conform sursei citate, cei de la PSV Eindhoven sunt pregătiți să plătească 3 milioane de euro pentru Enes Sali, dar rămâne de văzut cum vor decurge negocierile dintre cele două cluburi și la ce fotbaliști va fi dispus Hagi să renunțe înainte de sezonul în care va reprezenta România în preliminariile Champions League.
Citește și:

ENES SALI I-A PUS PROBLEME LUI GICĂ HAGI

Gică Hagi a decis să dezvăluie câteva informații din culise la capătul unui sezon perfect pentru trupa alb-albastră de la malul mării. Tehnicianul a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în timpul sezonului cu unul dintre elevii săi, cu care ajunsese să nu se mai înțeleagă la un moment dat.
Este vorba despre Enes Sali, unul dintre cei mai promițători fotbaliști pe care Hagi îi are sub bagheta sa la Constanța. Mijlocașul a reușit să debuteze și la echipa națională de seniori a României în toamna lui 2021, în mandatul lui Mirel Rădoi, chiar dacă avea doar 15 ani, 8 luni și 22 de zile.
De atunci, Sali nu a mai fost convocat la prima reprezentativă, dar Hagi a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat cu puștiul său după debutul sub tricolor.
"S-a greșit cu el. Nu era titular la Farul și a fost luat la națională. Nu se face așa ceva. Problema cea mai mare a fost când s-a întors la mine. S-a dus acolo, pentru ce? Până când nu ești titular la echipa mare a clubului nu poți fi și la națională.
Două-trei luni a lipsit. Nu mă mai înțelegeam cu el. El deja simțea presiunea și mă chinuiam să scot această presiune. Un copil nu trebuie să simtă asta. Are un an și jumătate la echipa mare. A sărit prea repede.
Eu când am ajuns la națională, când m-a luat nea Mircea Lucescu, eram titular la Farul, dădeam goluri. Fiecare antrenor are nebunia lui, eu așa cred", a dezvăluit Gică Hagi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo