Claudiu Petrila s-ar putea despărți în următoarele zile de CFR Cluj. Fotbalistul, care a stârnit interesul mai multor cluburi grație prestațiilor sale, este în acest moment pe lista a 3 echipe din Europa și din Statele Unite ale Americii.
Potrivit Playsport, atacantul este dorit de Osasuna (Spania), Fenerbahce (Turcia) și Dallas (America), iar CFR Cluj este dispusă să negocieze pentru mutare, având nevoie de banii pe care i-ar putea încasa de pe urma lui.
Agentul fotbalistului, Sergiu Bodea, a anunțat că viitorul lui Petrila va fi decis în următoarele zile, după meciul retur cu Soligorsk, din turul 3 preliminar al Conference League.
Romanian Liga I
CFR Cluj are oferte pentru cel mai bun fotbalist produs în ultimii ani. Petrila, dorit în La Liga!
13/08/2022 LA 06:29
Claudiu Petrila a început fotbalul la FC Bihor, dar a ajuns la o vârstă fragedă la Academia celor de la CFR Cluj, în 2017. În sezonul 2020/21, tânărul fotbalist a fost împrumutat la Sepsi Sf. Gheorghe, iar evoluțiile foarte bune i-au făcut pe cei de la CFR să-l păstreze în lot în stagiunea 2021/22, în care s-a făcut remarcat.
Atacantul de 21 de ani are, în acest moment, o cotă de piață de 1,5 milioane de euro, potrivit site-ului Transfermarkt.com.
Citește și:

Petrila, în atenția mai multor cluburi din Europa

Claudiu Petrila a atras atenția mai multor cluburi din Europa prin prestațiile sale din sezonul 2021/22. Atacantul în vârstă de 21 de ani a fost dorit în primăvara acestui an, printre altele, de Lille, AS Roma, Hertha Berlin și Steaua Roșie Belgrad.
În plus, la finalul lunii aprilie, presa anunța că fotbalistul ar fi intrat și în vizorul celor de la Fenerbahce și Galatasaray. Cele două echipe din campionatul Turciei ar fi avut reprezentanți la meciul dintre CFR Cluj și FCSB, din play-off-ul Ligii 1, pentru a-l urmări pe Petrila.
Conform informațiilor de la acea vreme, oficialii lui CFR Cluj nu vor să-l cedeze pe atacant pentru o sumă mai mică de 10 milioane de euro, dorindu-și să păstreze și un procent de 20% dintr-un viitor transfer al tânărului fotbalist.
Tot în aprilie, antrenorul campioanei României declara că nu ar avea nimic împotriva transferului lui Petrila, dacă mutarea s-ar dovedi avantajoasă atât pentru jucător, cât și pentru club.
"În primul rând, eu nu decid cine pleacă dacă vine o ofertă. Dacă oferta e bună pentru club, orice jucător poate să plece, e normal. Ar fi un succes dacă Petrila ar pleca la o echipă așa de mare. Până la urmă, Fenerbahce și mai ales Galatasaray, acolo au avut succes jucătorii noștri.
Ar fi ceva fantastic să meargă, îi doresc să ajungă cât mai repede la un club mare. Ar fi bine și pentru el, și pentru CFR, dar mai ales pentru el", spunea Dan Petrescu, în primăvară.
Romanian Liga I
Încă două echipe din Europa, pe urmele lui Claudiu Petrila! Răspunsul celor de la CFR Cluj
29/04/2022 LA 12:23
Romanian Liga I
CFR se pregătește pentru perioada de mercato din vară! Cine e cel mai râvnit jucător al lui Petrescu
05/04/2022 LA 11:36