Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adi Mutu, după succesul obținut de Rapid la Hermannstadt: "Exact așa cum ne așteptam"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 14/10/2022 la 23:44 GMT+3

Rapid s-a impus cu scorul 2-0 în fața celor de la Hermannstadt, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a din SuperLiga, iar în urma acestui succes își consolidează poziția secundă în ierarhia internă. Adi Mutu, antrenorul giuleștenilor, a declarat la finalul jocului că echipa sa merita victoria, bucurându-se că a citit bine jocul adversarului, care s-a prezentat exact așa cum se aștepta.

Adrian Mutu

Credit imagine: facebook

Articol scris de Maria Olteanu
După două rezultate nefaste în campionat, înfrângerea cu Chindia și remiza cu FC Botoșani, trupa lui Adi Mutu a obținut trei puncte în deplasarea de la Mediaș, în compania revelației începutului de sezon, FC Hermannstadt.
Meciul de pe malul Târnavei s-a menținut sub semnul echilibrului, însă giuleștenii au dat lovitura spre final, în doar trei minute, atunci când au înscris de două ori, prin Emmers și Dragoș Grigore.
În urma acestui succes, feroviarii acumulează 28 de puncte în clasament și nu mai pot pierde locul secund runda aceasta, în timp ce Hermannstadt părăsește zona podiumului, fiind pe poziția a patra, după trei înfrângeri consecutive.
Adi Mutu, tehnicianul Rapidului, s-a declarat încântat de evoluția elevilor săi, în deplasarea de la Mediaș, fiind sigur că băieții săi meritau acest succes, ținând cont de cum a evoluat partida.
CITEȘTE ȘI:

Adi Mutu, după succesul de la Hermannstadt: "Avem jucători de valoare și am demonstrat-o astăzi, cu execuții sau pase foarte frumoase"

Adi Mutu a declarat la finalul jocului de la Mediaș că totul s-a întâmplat așa cum s-a așteptat, fiind încântat de faptul că a știut să citească strategia adversarului și să se impună după o pauză de două etape fără succes.
"Meciul de astăzi a fost pe un teren greu, pentru ambele echipe, dar noi suntem un pic dezavantajați, pentru că suntem o echipă de posesie. În multe momente am lăsat acest joc și am aplicat un joc de luptă. Până la urmă s-a terminat bine, știam că o să vină golul.
Am dominat tot meciul, Hermannstadt s-a bazat doar pe contraatac și asta am înțeles-o din primul minut. Atacă foarte bine spațiile, dar am controlat meciul și cred că este o victorie meritată.
Întreaga fază a primului gol a fost foarte frumoasă, dar execuția lui Emmers... a făcut un meci extraordinar, o risipă de energie incredibilă. E un jucător care poate să acopere mai multe poziții.
A fost un meci exact așa cum ne așteptam, cu noi la timonă, cu ei care se închid și așteaptă să plece pe contraatac. Nu poți să speri tot timpul că Rapid nu marchează și să dai gol pe contraatac. Avem jucători de valoare și am demonstrat-o astăzi, cu execuții sau pase foarte frumoase.
Ne așteaptă un drum lung, dar suntem e o traiectorie bună, tot ce înseamnă club, joc. Ne gândim la ce forță avem, dar în același timp suntem precauți, pragmatici, pentru că fotbalul e periculos în anumite momente și trebuie să le controlăm cât mai bine", a declarat Adi Mutu, la finalul meciului cu Hermannstadt, la Digi Sport.

Emmers visează titlul cu formația din Giulești

Xian Emmers, marcatorul primului gol și autorul unei execuții fabuloase, cu călcâiul, a declarat la finalul jocului că își dorește să devină campion cu formația din Giulești. Acesta a adăugat și care a fost motivul pentru care echipa sa a fost mai unită ca oricând în deplasarea din Ardeal.
"Sunt 3 puncte foarte importante pentru noi. Avem șanse la titlu, sigur, suntem o echipă foarte puternică. Accidentarea lui Papeau ne-a unit și mai tare", a declarat acesta, după victoria Rapidului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo