Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adi Mutu, sunat în miezul nopții de Gică Hagi pentru un transfer: "Cu el în echipă iau titlul"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 31/10/2022 la 20:24 GMT+2

Farul și Rapid sunt primele două ocupante ale întrecerii interne, având un parcurs foarte bun în turul campionatului. După meciul direct, terminat la egalitate, scor 1-1, Gică Hagi l-a contactat pe omologul său de pe banca Rapidului, Adi Mutu, pentru a-l felicita, dar și pentru a-i face o recomandare.

Adrian Mutu și Gheorghe Hagi. Sursa: Agerpres

Credit imagine: facebook

Articol scris de Maria Olteanu
Gică Hagi, antrenorul celor de la Farul, l-a sunat în toiul nopții pe tehnicianul celor de la Rapid, Adi Mutu, pentru a-l felicita pentru parcursul foarte bun avut cu formația din Giulești în prima parte a sezonului regulat, dar și pentru a-l sfătui să facă un transfer care l-ar putea ajuta în lupta la titlu.
"Regele" i l-a recomandat lui Mutu chiar pe unul dintre elevii săi, fiind de părere că "Briliantul", cu el în echipă, ar putea fi campion la finele acestui sezon. Este vorba despre Denis Alibec, atacantul de 31 de ani al dobrogenilor.
Alibec a redevenit jucătorul știut de toată lumea în tricoul marinarilor, după ce a traversat o perioadă nefastă, iar Gică Hagi se gândește deja să îl propună pe acesta la alte formații. Tehnicianul Farului pare dispus să îl cedeze pe Alibec chiar la contracandidata directă din startul acestui sezon, Rapid, formație care se află la cinci puncte în spatele elevilor lui Hagi.
CITEȘTE ȘI:

Gică Hagi, propunere de transfer pentru Rapid

La finalul meciului direct, consumat săptămâna trecută, în Giulești, și terminat la egalitate, scor 1-1, Gică Hagi l-a sunat în miez de noapte pe Adi Mutu, pentru a-l felicita pentru rezultatele foarte bune reușite în turul campionatului, dar și pentru a-l sfătui să îl urmărească mai atent pe Denis Alibec, cel care ar putea reprezenta un potențial transfer pentru formația de la podul Grant.
Mutu nu ignoră propunerea făcută de Hagi și anunță că va lua o decizie în acest sens numai după ce se va consulta și cu ceilalți oameni din club, acționarii Victor Angelescu și Dan Șucu.
"După meciul cu Farul, Gică m-a sunat la ora 1 și jumătate noaptea. M-a felicitat pentru parcurs, mi-a zis că a simțit forța Rapidului la nivel fizic și nu numai.
Gică mi-a zis ceva despre Alibec. Nu negăm faptul că ne place jucătorul. E foarte greu să nu fie plăcut acum de o echipă din România. Mi-a zis că aș avea șanse la campionat cu Alibec în echipă. Da, că iau titlul cu el. Dar el e subiectiv. Eu, fiind obiectiv, spun așa: e greu ca Alibec să nu-i placă în momentul de față cuiva.
Eu am o relație foarte bună cu Alibec. Nu neg faptul că mi-ar plăcea un atacant de genul lui la Rapid. Dar până să-l iau pe Alibec de la nașul (n. r. – Gică Hagi e nașul de cununie al lui Adi Mutu), mai trebuie să vorbesc cu Victor (Angelescu) și cu domnul Șucu.
Vorbeam și cu Nico, președintele nostru, eu cred că ar trebui să fim calculați, indiferent de ce entuziasm avem. Și să ne gândim să facem lucrurile care să aibă o bază, adică să reușim să construim sănătos. Nu euforic, nu de moment, să ne gândim a la long ceea ce înseamnă pentru noi această construcție a noului Rapid.
Mă bucură faptul că Denis și-a revenit la forma lui, acum el trebuie să continue o perioadă mai lungă, pentru că a mai avut perioade când a fost într-o formă foarte bună. După aceea, trebuie să analizăm cât de mult poate să ajute el Rapidul. Și câți ani poate să ne ajute…
Denis Alibec a și declarat, după meciul cu noi, că «ce jucător nu și-ar dori să joace în acest moment în Giulești?», dar e greu de realizat transferul. Îți dai seama că Gică nu o să-i dea drumul, mai ales că e și în luptă directă cu noi pentru titlu", a spus Adrian Mutu, pentru Fanatik.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol