Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adrian Mazilu ar putea deveni cel mai scump jucător din istoria lui Farul. Oferta pregătită pentru puștiul de 17 ani

Maria Olteanu

Publicat 03/05/2023 la 18:00 GMT+3

Adrian Mazilu, puștiul de doar 17 ani din curtea lui Gică Hagi, este unul dintre cei mai importanți oameni ai liderului Farul în actuala stagiune, într-un sezon în care trupa dobrogeană se află la 4 etape distanță de câștigarea titlului.

Adrian Mazilu, Farul Constanța. Sursă foto: Sport Pictures

Credit imagine: Eurosport

Adrian Mazilu este unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai generației sale, puștiul de doar 17 ani crescut de Gică Hagi la Farul având un sezon cu multe reușite în SuperLigă.
Atacantul liderului a avut evoluții care au ajuns repede în atenția echipelor din străinătate, dornice să îi obțină semnătura. Există deja câteva formații din campionate importante care se interesează în această perioadă de serviciile jucătorului care nu a ajuns încă la majorat.
Acesta ar putea face pasul spre o altă echipă în viitorul apropiat, însă pretențiile dobrogenilor sunt și ele semnificative. În acest sens, Adrian Mazilu ar urma să devină cel mai scump jucător din istoria lui Farul, dacă planurile lui Gică Hagi se vor materializa.
CITEȘTE ȘI:

Adrian Mazilu ar putea deveni cel mai scump jucător vândut de Farul

Cu 4 etape înainte de finalul sezonului, Farul este lider în campionat, după un an în care a stat pe prima poziție în majoritatea momentelor. Puștiul Mazilu a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Hagi, așa că unele oferte din Belgia sau Olanda nu au întârziat să apară.
Transferul său la o echipă din străinătate ar reprezenta un adevărat tun dat de formația de la malul mării. Potrivit Playsport, Hagi nu se gândește la un viitor transfer pentru mai puțin de 7 milioane de euro în schimbul jucătorului de 17 ani. În acest sens, dacă dorințele managerului de la Farul se vor materializa, Mazilu ar deveni cel mai scump jucător vândut din istoria grupării dobrogene.
În prezent, cel mai scump transfer realizat de Farul, pe vremea când se numea Viitorul, este cel al lui Florinel Coman, care a fost vândut în schimbul a 3 milioane de euro la FCSB.
Mazilu este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 400.000 de euro, iar în actuala ediție a strâns 18 partide în toate competițiile, perioadă în care a înscris de 7 ori și a oferit o pasă de gol.
Cine câștigă titlul în SuperLigă în sezonul 2022/23?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo