Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adrian Mutu, încrezător înainte de derby-ul dintre Rapid și Petrolul! "Ne așteaptă o atmosferă încinsă"

Bianca Dumitru

Publicat 11/08/2022 la 19:21 GMT+3

Rapid se pregătește în aceste zile pentru Primvs Derby, meciul cu Petrolul Ploiești, care va avea loc sâmbătă, de la ora 21:45, în a cincea etapă a SuperLigii. Antrenorul Adrian Mutu a prefațat duelul, dezvăluind ce așteptări are, și a comentat prelungirea de contract pe care a semnat-o recent.

Adrian Mutu

Credit imagine: facebook

În a cincea etapă a SuperLigii, Rapid va juca în deplasare, pe terenul celor de la Petrolul Ploiești. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 21:45, iar giuleștenii speră ca după acest meci să continue pe primele locuri ale clasamentului.
Adrian Mutu a prefațat duelul din weekend. Antrenorul Rapidului a spus că se așteaptă ca cei de la Petrolul să se apere foarte bine, dar că își dorește ca jucătorii lui să continue rezultatele bune din acest start de sezon.
"Meciul cu Petrolul este un derby pentru noi și îl tratăm ca atare. Ne așteaptă o atmosferă încinsă la Ploiești, știm asta, dar sperăm să câștigăm pentru că ăsta e scopul nostru pentru a da continuitate rezultatelor bune de până acum.
E un meci care contează mult pentru noi, chiar dacă până acum am jucat cu echipele care au terminat sezonul trecut pe primele trei locuri. Petrolul joacă în sistem 5-4-1, se apără foarte bine. Au în defensivă jucători cu experiență, dar și în atac... Sunt jucători care au fost și la echipa națională. Dar sperăm să avem posibilitatea să străpungem apărarea lor pentru a marca și a câștiga în final", a declarat Adrian Mutu.
Tehnicianul a vorbit și despre prelungirea de contract pe care a semnat-o în această săptămână, spunând că acum simte că are o responsabilitate mult mai mare.
"E un vot de încredere prelungirea, m-a bucurat mult. Îl tratez cu maximă seriozitate, pentru că acest vot de încredere din partea conducerii aduce și presiune și responsabilitate mare.
Rapid e pe un drum bun, un drum sănătos, ceea ce pe mine mă bucură așa cum îi bucură și pe suporteri. Acum trebuie ca și noi să demonstrăm ca echipă. Să obținem rezultate pentru că asta ne dorim toți", a adăugat Mutu, care se așteaptă să fie bine primit de suporterii celor de la Petrolul:
"Cred că voi fi primit bine de suporterii Petrolului. Am fost acolo și cu FC U Craiova și am fost primit foarte bine. Ei știu că îi apreciez pentru că atunci când am jucat la Petrolul au fost tot timpul lângă mine. Dar e un meci de fotbal, sunt antrenorul Rapidului și e normal să vreau să câștig."
Citește și:

Mutu, despre transferurile lui Olaru și Coman

Adrian Mutu a comentat și zvonurile privind interesul șefilor de la Rapid pentru Florinel Coman și Darius Olaru, jucători ai celor de la FCSB. Tehnicianul a recunoscut că și i-ar fi dorit pe cei doi la echipă, dar a spus că clubul din Giulești nu și-i permite.
"Da, este adevărat că îi dorim. Am vorbit personal cu cei din conducerea FCSB-ului, dar altele sunt prețurile. Nu ne permitem așa ceva. Și cred că treaba e încheiată, nu mai avem ce să discutăm. Doar pot să le spun baftă în continuare", a afirmat Mutu, care a spus că nu crede că va putea obține nici transferul lui Ciprian Deac:
"Nu cred că CFR Cluj s-ar despărți de Deac. În plus, nu știu dacă el ar dori să plece din Cluj. A jucat mulți ani acolo și e legat de afacerile pe care le are în Cluj.
Preferăm să așteptăm, pentru că am făcut până acum transferuri bune, transferuri țintite, ca să spun așa. Normal că ne-am mai dori jucători, dar nu putem să-i luăm pe toți", a conchis antrenorul.
Meciul dintre Petrolul Ploiești și Rapid este programat sâmbătă, de la ora 21:45. Înaintea acestei partide, giuleștenii au 9 puncte, fiind la egalitate cu CFR Cluj, în fruntea clasamentului din SuperLigă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo