Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andrea Compagno, interviu în presa din Italia despre lupta pentru titlu: "Există o pasiune uriașă"

Bianca Dumitru

Publicat 18/05/2023 la 16:59 GMT+3

Farul Constanța și FCSB sunt despărțite de un singur punct în fruntea clasamentului din SuperLigă, cu două etape înainte de încheierea sezonului. Cu 4 zile înainte de meciul direct, Andrea Compagno a vorbit în presa din Italia despre situația din campionatul României.

Andrea Compagno, în Universitatea Craiova - FCSB. Sursa foto: GSP

Credit imagine: Eurosport

Farul Constanța și FCSB se vor înfrunta duminică seară, de la ora 21:00, într-un meci din a noua etapă a play-off-ului SuperLigii, partidă care se poate dovedi decisivă în lupta pentru titlu.
Cele două formații sunt despărțite de un singur punct în fruntea clasamentului, cu două etape înainte de final, iar echipa lui Gică Hagi are nevoie să nu piardă în fața roș-albaștrilor pentru a nu rata titlul.
Cu 4 zile înaintea partidei, Andrea Compagno a oferit un interviu în presa din Italia în care a vorbit despre lupta din SuperLigă, arătându-se încântat de atmosfera pe care fanii o creează la meciuri.
Atacantul a comentat și faptul că prestațiile bune din acest sezon l-au adus în atenția echipelor din Serie A, spunând că visează să-și dezvolte cât mai mult cariera.
"Bine, mai avem două meciuri și suntem la -1 punct de lider, având un meci direct duminică, în deplasare. Alaltăieri am jucat în fața a 42.000 de oameni, o atmosferă unică.
Există o pasiune uriașă: Steaua nu a fost atât de aproape de câștigarea titlului de 7 ani. Sunt entuziasmat după o remontadă remarcabilă pe care am realizat-o. Când am ajuns, echipa era pe locul 14, sperăm să punem punctul pe 'i'.
Este o experiență minunată. Sunt conștient de creșterea atenției în Italia și mă bucur că sunt remarcat. Este o confirmare a muncii mele și mă motivează să continui să dau totul pe teren. Vreau să continui să-mi îndeplinesc obiectivele și să îmi dezvolt cariera", a declarat Andrea Compagno, pentru SportItalia.com.
Citește și:

Compagno, mândru de convocarea la naționala Italiei

Andrea Compagno a fost întrebat și despre convocarea la echipa națională a Italiei, de care a fost foarte aproape în martie, în startul preliminariilor pentru Campionatul European de fotbal din 2024, înainte de meciurile cu Anglia și Malta.
"Nu spun că nu mă mai gândesc la asta, dar cu siguranță am primit-o ca pe o mare apreciere din partea întregului staff care face aceste selecții.
A fost doar o convocare în lotul lărgit, dar a fost un mare motiv de mândrie, ceva care mă motivează să mă dedic și să lucrez și mai mult.
Nu spun că face parte din trecut, dar acum sunt concentrat în totalitate pe acest final de sezon", a adăugat Compagno.
Meciul dintre Farul și FCSB, contând pentru a noua etapă din play-off-ul SuperLigii, este programat duminică, de la ora 21:00.
Cine câștigă titlul în SuperLigă în sezonul 2022/23?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo