Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andrei Miron s-a despărțit de Hapoel Haifa și e aproape de revenirea în Superligă! Cu cine negociază

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 30/09/2022 la 19:26 GMT+3

Andrei Miron a fost demis de Hapoel Haifa și este aproape de revenirea în Superliga României. Valeriu Iftime se află în negocieri cu fostul jucător de la FCSB, însă spune că la echipă va sosi un alt fundaș central, așa că va fi concurență pe acest post.

Andrei Miron (FCSB)

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
Andrei Miron s-a despărțit în această vară de FCSB și a semnat cu echipa israeliană Hapoel Haifa. Fundașul nu a rezistat mult timp la noul club, iar ieri i-a fost reziliat contractul.
Miron își caută acum echipă, iar Valeriu Iftime nu ar rata ocazia de a-l aduce înapoi pe fostul jucător de la Botoșani și FCSB. 4 sezoane a jucat fundașul central la echipa din Moldova, de la care a făcut pasul la vicecampioană.
"Ştiţi foarte bine că eu am ţinut mult la Miron, iar el a fost şi căpitanul echipei noastre. Pentru noi el a fost unul dintre cei mai buni fundaşi centrali pe care i-am avut.
Nu aş spune nu unei posibile reveniri a lui Miron la Botoşani, dar trebuie în primul rând să discut şi cu Mihai Teja. Nouă ne mai vine cât de curând şi un alt fundaş central, cel care a jucat în Liga 2 din Franţa", a spus Valeriu Iftime pentru Prosport.
Andrei Miron a ajuns în 2020 la FCSB, însă a intrat pe lista neagră a conducerii în urma unor meciuri mai slabe. În sezonul trecut a evoluat în 23 de meciuri, reușind să marcheze o dată și să ofere o pasă decisivă.
Citește și:

Andrei Miron ar fi cerut să plece de la Hapoel din motive personale

Andrei Miron este cel care ar fi cerut să fie lăsat să plece de la Hapoel Haifa. Jucătorul român ar vrea să fie alături de soția sa, care este însărcinată. Oficialii clubului israelian au emis un comunicat prin care dezvăluie acest lucru.
"Am ajuns la un acord pentru rezilierea contractului cu Andrei Miron, care a cerut să plece în România pentru a fi alături de soția sa, care este însărcinată. Îi mulțumim lui Andrei și îi urăm tot norocul pentru viitor", se arată în comunicatul lui Hapoel Haifa.
Andrei Miron a jucat în 9 partide și a fost integralist în 5 dintre meciurile jucate de Hapoel Haifa în acest sezon, astfel că este exclus ca despărțirea să se fi produs pe plan sportiv.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo