Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antrenorul cu care s-a sfătuit Nicolae Dică înainte a o prelua pe FCSB: "Sunt ca frații! I-a zis să se ducă"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 28/07/2022 la 12:24 GMT+3

Nicolae Dică s-a sfătuit cu Mirel Rădoi înainte de a accepta oferta de la FCSB. Cei doi sunt buni prieteni de pe vremea când jucau împreună pentru clubul bucureștean.

Nicolae Dică

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
Nicolae Dică a preluat-o pe FCSB după ce antrenorul Toni Petrea s-a despărțit de vicecampioană în urma rezultatelor dezastruoase din acest start de sezon. Astfel, Dică a ajuns pentru al doilea său mandat pe banca roș albaștrilor și va încerca să califice echipa în grupele Conference League.
Înainte de a accepta oferta venită din partea conducerii FCSB, fostul atacant de la Steaua s-a sfătuit cu bunul său prieten, Mirel Rădoi.
"Cine a fost primul om pe care l-a sunat Nicolae Dică după ce a primit oferta de la FCSB? Da, pe Mirel Rădoi! După cum bine se știe, ei sunt ca frații de mai bine de 20 de ani. Dică știe că relațiile dintre Mirel și nașul lui sunt tensionate.
Mirel i-a zis lui Dică să se ducă, pentru că este o mare oportunitate pentru el. Totuși, să pună niște clauze care să fie stipulate și în contract. Totul pe scris, nimic pe vorbe. Sigur că l-a încurajat pe Dică. FCSB e o echipă mare, o rampă de lansare. Ei doi sunt cei mai buni prieteni, își împărtășesc totul", a declarat un apropiat al celor doi antrenori, conform PlaySport.
Rădoi știe prea bine cum stau lucurile la vicecampioana României și nu are încredere în cei din conducere, astfel că înțelegerile verbale nu îl încălzesc pe fostul selecționer. După cum l-a și sfătuit pe Dică, totul trebuie făcut în scris, cu clauze bine stabilite, pentru a nu risca situațiile precum cea a lui Toni Petrea.
Citește și:

FCSB joacă meciul decisiv cu Saburtalo

FCSB trebuie să o învingă neapărat astăzi pe Saburtalo, după ce a pierdut cu 1-0 în tur. Roș-albaștrii nu concep să piardă calificarea și să rateze din nou grupele unei competiții europene.
Fanii sunt așteptați în număr mare la stadion, în ciuda faptului că echipa nu are nicio victorie din trei încercări în acest sezon. Se preconizează că vor fi în jur de 25.000 de suporteri care să îi încurajeze pe favoriți spre victorie.
Până aseară s-au vândut peste 15.000 de bilete, iar stadionul poate fi pe jumătate plin, dat fiind faptul că și biletele au un preț accesibil, cel mai ieftin valorând doar 10 lei.
"Am lucrat tactic la primele antrenamente, dar am încercat să umblu și la moralul jucătorilor, pentru că, într-adevăr, vin după câteva rezultate negative. Ei trebuie să aibă încredere în ei pentru că au valoare. Au arătat acest lucru anul trecut și trebuie să își depășească nivelul de atunci.
Întotdeauna trebuie să fii mai bun. Asta le cer eu. Suntem un club prea mare și nu cred că depindem de un meci. Dar acesta este un meci foarte important, trebuie să-l câștigăm și să ne calificăm mai departe", a spus Dică înaintea meciului.
Partida dintre FCSB și FC Saburtalo este programată în această seară de la ora 20:30 și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo