Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Balint și-a făcut praf jucătorii, după ce Craiova a remizat cu U Cluj! Marea dezamăgire a acestuia

Nicu Savin

Actualizat 24/07/2022 la 21:28 GMT+3

Laszlo Balint a avut un discurs dur la adresa propriilor jucători, după ce Universitatea Craiova a scos doar un punct din deplasarea cu U Cluj, scor 1-1. Antrenorl oltenilor a fost nemulțumit în special de nivelul de angajament de care au dat dovadă fotbaliștii săi și le-a atras atenția că o asemenea atitudine nu trebuie să se repete.

Laszlo Balint, antrenorul Universității Craiova

Credit imagine: Eurosport

Universitatea Craiova nu are startul de sezon pe care și-l dorea sub conducerea lui Laszlo Balint. Oltenii au remizat în prima etapă de campionat, 2-2 cu Sepsi, după ce au avut 2-0, iar apoi au scos tot un egal în prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League, contra albanezilor de la Vllaznia Shkoder (1-1).
Astăzi, Craiova a jucat în deplasare cu U Cluj, în etapa a 2-a a SuperLigii, dar prima victorie stagională nu a venit. Oltenii au jucat dezastruos în prima repriză și au fost conduși la pauză cu 1-0, după golul marcat de Ioan Filip în minutul 6. În repriza secundă, Craiova arătat ceva mai bine, dar nu a reușit decât să egaleze, Papp marcând pentru 1-1 în minutul 64.

Laszlo Balint, după U Cluj - CSU Craiova 1-1: "Sunt dezamăgit de primul 11"

La finalul partidei, ardelenii s-au declarat nemulțumiți de punctul obținut, considerând că au fost echipa mai bună. De partea cealaltă, Lazlo Balint a admis că echipa sa a făcut un meci fooarte slab și și-a criticat public jucătorii, subliniind că l-a deranjat în special lipsa de angajament și atitudine.
"A fost un meci extrem de dificil, cu un adversar foarte motivat. O primă repriză catastrofală, iar cauza e nivelul de angajament, atitudinea, determinarea, concentrarea. Prima fază fixă e gol. Asta nu poți face dacă ai pretenții la tofeu, pentru că orice adversar poate avea faze fixe cu tine.
În repriza a doua ne-am mai reglat, am dat gol, dar nu a fost suficient. Sunt dezamăgit de primul 11, dar echipa a reacționat a doua repriză. Din păcate, nu am reușit să întoarcem rezultatul și avem doar două puncte în două etape", a spus Balint, citat de digisport.ro.
Antrenorul Craiovei a mers și mai departe și a subliniat că mai are nevoie de jucători, dar asta nu trebuie să fie o scuză pentru cei pe care îi are sub comandă, trăgând un semnat de alarmă că nu va mai tolera lipsa de determinare.
"Categoric că îmi mai trebuie jucători, iar conducerea știe asta, se lucrează la acest aspect. Din punctul meu de vedere, toată lumea din vestiar trebuie să înțelegă care este greutatea acestui tricou, din toate punctele de vedere. Este un aspect foarte important.
Trebuie să înțelegem ce avem de făcut, de la cel mai simplu antenament, la cel mai greu meci pe care îl avem de jucat. Nu m-aș duce neapărat până la blazare. Probabil că și această deplasare a contat, dar indiferent cum o luăm, nu avem scuze după modul cum am arătat în prima repriză. Nu ne putem ascunde sub nicio scuză. La pauză am avut o discuție serioasă cu ei, să ne asumăm toți și să arătăm altfel. Eu pun mare accent pe determinare și toți trebuie să fie la un nivel foarte bun", a conchis antrenorul Craiovei.
Pentru Craiova urmează returul cu Vllaznia, după care oltenii vor juca acasă cu Rapid, în etapa a 3-a din acest campionat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo