Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cât a plătit de fapt FCSB pentru împrumutul lui Sorescu! Singurul caz în care se va face transferul definitiv

Bianca Dumitru

Publicat 19/01/2023 la 09:47 GMT+2

Deian Sorescu a devenit în weekend-ul trecut jucătorul celor de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit acum suma reală plătită pentru împrumutul românului de la Rakow și cât va mai achita în cazul în care se va dori transferul definitiv, la vară.

Deian Sorescu (România)

Credit imagine: facebook

Deian Sorescu a fost prezentat oficial la FCSB sâmbătă dimineața, ajungând în cele din urmă la o înțelegere cu vicecampioana României, care l-a readus în țară sub formă de împrumut până la vară, cu opțiunea de cumpărare definitivă.
Deși inițial s-a spus că roș-albaștrii au achitat acum 150.000 de euro pentru Sorescu, urmând a le mai plăti celor de la Rakow încă un milion de euro în vară, în cazul în care activează clauza de transfer definitiv, se pare că sumele sunt altele.
Patronul celor de la FCSB a dezvăluit, potrivit Sport.ro, că împrumutul l-a costat doar 50.000 de euro, clubul urmând a mai achita doar 950.000 de euro în cazul în care va dori transferul definitiv.
Acest lucru nu se va întâmpla, însă, decât în situația în care FCSB va câștiga titlul în acest sezon al SuperLigii, în caz contrar roș-albaștrii neavând de gând să activeze clauza în cazul lui Sorescu.
Citește și:

SALARIUL LUI DEIAN SORESCU, PRINTRE CELE MAI MARI DE LA FCSB

După revenirea în România, fostul jucător al lui Dinamo va câștiga o sumă impresionantă în perioada în care va evolua pentru formația de pe locul 3 din SuperLigă.
Potrivit GSP, salariul lui Deian Sorescu este în acest moment de 16.500 de euro, însă în cazul în care va impresiona în tricoul roș-albaștrilor și va fi cumpărat definitiv, va primi o mărire la 19.000 de euro pe lună și un contract pe trei ani.
Această sumă reprezintă o scădere față de cât primea în Polonia, peste 20.000 de euro lunar, însă o creștere față de perioada în care evolua la Dinamo, acolo unde era plătit cu aproximativ 10.000 de euro lunar, iar acei bani erau primiți de cele mai multe ori cu întârziere.
Florinel Coman, care a fost lider în acest top, cu un salariu lunar de 17.000 de euro, a căzut pe locul 2. Căpitanul vicecampioanei României a fost detronat de Billel Omrani, care a bătut palma pentru suma de 20.000 de euro pe lună.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo