Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a precizat într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al FRF, că al doilea penalty primit de Universitatea Craiova în partida de duminică seara a fost corect acordat și a anunțat că va reclama la Comisia de Disciplină acuzele nefondate ale conducerii clubului FCU Craiova 1948.
"În urma verificărilor realizate s-a constatat că protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la faza respectivă. Arbitrul a dictat penalty văzând o atingere cu mâna, depărtată de corp și aflată într-o poziție nenaturală, iar arbitrul VAR, revăzând imaginile din toate unghiurile de filmare ale tuturor camerelor disponibile, i-a confirmat acestuia decizia.
CCA consideră drept nefondate atacurile lansate în mass-media de către oficialii clubului FC U Craiova 1948 și va sesiza comisiile abilitate", a menționat Vassaras în comunicatul citat.
Fotbal
Când joacă Steaua, Dinamo și Rapid în play-off-ul Cupei României! Programul meciurilor
21/09/2022 LA 15:03
Citește și:
După înfrângerea cu Universitatea Craiova suferită duminică seara, finanțatorul clubului FC U Craiova 1948 a acuzat brigada de arbitri de influențarea rezultatului final.
El a scris pe pagina personală de Facebook că arbitrul Istvan Kovacs a viciat rezultatul prin acordarea celui de-al doilea penalty adversarilor, în prelungirile primei reprize, pentru un henț comis de Yassine Bahassa, transformat ulterior de Sergiu Hanca.
Universitatea Craiova a învins-o pe FC U Craiova 1948 cu scorul de 2-1 (2-0), duminică seara, într-un meci considerat în deplasare, în etapa a patra a SuperLigii de fotbal.
Sursa: AGERPRES
Fotbal
Edi Iordănescu a decis! Cine este fundașul care îi ia locul lui Vlad Chiricheș în lotul României
19/09/2022 LA 11:33
Romanian Liga I
Florin Răducioiu dă de pământ cu FCSB-ul lui Nicolae Dică după eșecul de pe terenul Craiovei
19/09/2022 LA 09:04