Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce lovitură! FCSB a pierdut atacantul mult visat. Garita și-a găsit echipă și părăsește România

Ion Alexandru

Publicat 01/07/2023 la 08:30 GMT+3

FCSB a tras mari speranțe că-l va putea convinge pe Garita să semneze, dar camerunezul și-a făcut planurile pentru un transfer la un club de liga a doua, din Arabia Saudită. Salariul cerut de Garita pentru un contract pe doi ani este amețitor, dar îl va obține de la arabi.

Arnold Garita

Credit imagine: Eurosport

FCSB îl are pe Compagno, dar își dorea enorm să-l poată aduce și Garita. Atacantul care a impresionat la FC Argeș a fost ofertat de mai multe ori, dar pretențiile sale salariale sunt cu mult peste ce era disousă să ofere echipa antrenată de Charalambous. FCSB s-a încpătânat în ultimele săptămâni să tragă de camerunez, dar acesta a rămas ferm pe poziții când vine vorba de salariul său.
PlaySport a aflat că Garita s-a înțeles cu un club din liga secundă saudită și va obține acolo salariul cerut vicecampionilor, 30 000 de euro pe lună. Atacantul care a fpcut furori la Pitești în ultimul este deja în Arabia Saudită pentru a finaliza negocierile și urmează să fie prezentat în următoarele zile.
Garita are 28 de ani și a jucat în ligile inferioare din Franța și Anglia înainte să ajungă la FC Argeș, unde a înscris 12 goluri în 36 de meciuri. Echipa din Pitești a retrogradat după un baraj cu Dinamo și camerunezul a ales să plece din România. CFR și U Craiova erau interesate dar Garita ar fi vrut să semneze cu FCSB, dacă ar fi fost să rămână în Liga 1.
În cazul în care FC Argeș se salva de la retrogtradare, Garita mai avea un an de contract. Așa, atacantul cu 12 goluri în tricoul violet este liber de contract.

FCSB, în pole postion pentru un alt transfer

FCSB este decisă să aibă o campanie de achiziții impresionantă, care să transforme echipa lui Elias Charalabous într-o favorită la titlul de campioană a României în sezonul viitor.
Presa internațională a scris în aceste zile despre unul dintre transferurile dorite de oficialii roș-albaștrilor. Jurnaliștii de la A Bola au anunțat că ivorianul Seniko Doua se află în atenția mai multor cluburi din Portugalia, dar că este dorit și de FCSB, care este favorită să-i obțină transferul.
Seniko Doua (Petrolul Ploiești)
Citește și:
Conform sursei citate, vicecampioana României ar pregăti cea mai bună ofertă pentru fundașul de 21 de ani, despre care lusitanii au vorbit la superlativ, numindu-l "marea descoperire a fotbalului românesc".
Seniko Doua a jucat în a doua jumătate a sezonului trecut la Petrolul Ploiești, care l-a transferat la începutul acestui an de la SO Armee, pentru 15.000 de euro.
Fundașul ivorian a îmbrăcat tricoul prahovenilor de 16 ori, reușind două goluri și două pase decisive. Tânărul fotbalist are o cotă de piață de 250.000 de euro.

Ce cotă are FCSB pentru transferul lui Chiricheș

Tentativa lui FCSB de a-l transfera pe Vlad Chiricheș e foarte probabil să fie sortită eșecului. Vicecampioana a așteptat în ultimele două săptămâni un răspuns pozitiv de la fundașul lui Cremonese, dar acesta a întârziat să vină.
Recent, roș-albaștrii și-au îmbunătățit oferta, în speranța că îl vor transfera pe fotbalistul de 33 de ani. Potrivit Gazetei Sporturilor, oficialii FCSB au supralicitat și i-au oferit apărătorului central un salariu de 500.000 de euro/an. Inițial, suma pusă la bătaie fusese de "doar" 30.000 de euro/lună, dar conducerea roș-albaștrilor vrea să facă tot ce e posibil pentru repatrierea internaționalului.
Vlad Chiriches FCSB
Chiar și în aceste condiții, șansele ca fundașul central să spună "da" nu sunt foarte mari.
Casele de pariuri consideră că sunt șanse mici ca transferul lui Vlad Chiricheș să se realizeze până la finalul ferestrei de mercato, în 4 septembrie.
Conform bookmakerilor, pentru a se realiza transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB există o cotă la pariuri de 2.25. În caz contrar, cota de piață pentru a nu se perfecta această mutare este de 1.50.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo