Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce sumă a plătit CFR Cluj pentru înlocuirea gazonului din Gruia și când vor reveni clujenii acasă

Alex Masgras

Publicat 29/09/2022 la 16:39 GMT+3

În aceste zile, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu al celor de la CFR Cluj se montează o nouă suprafață de joc. Până la finalizarea lucrărilor, campioana României își va disputa meciurile de pe teren propriu la Mediaș.

CFR Cluj

Credit imagine: facebook

CFR Cluj a fost nevoită să schimbe gazonul de pe stadionul dr. Constantin Rădulescu, după ce fosta suprafață de jos ajunsese într-o stare foarte proastă. Clujenii au profitat de pauza competițională provocată de meciurile echipei naționale, iar în aceste zile se montează noul gazon.
Potrivit Digi Sport, clujenii au cheltuit 320.000 de euro pentru noul gazon. Aceștia speră ca lucrările să se încheie până la finalul acestei săptămâni. Chiar și în aceste condiții, mai este nevoie de alte 4-5 zile de la întinderea rulourilor, până când CFR Cluj se poate întoarce în Gruia.
Citește și:

CFR Cluj va juca la Mediaș până când este gata noul gazon din Gruia

Din acest motiv, partida de sâmbătă dintre CFR Cluj și Petrolul Ploiești se va disputa la Mediaș, arenă care în acest sezon a mai fost folosită de echipe precum Hermannstadt sau U Cluj.
În cazul în care lucrurile vor merge cum trebuie, CFR Cluj poate inaugura noua suprafață de joc pe 13 octombrie, în Conference League, atunci când primește vizita celor de la Slavia Praga, în a patra etapă din faza grupelor. Până atunci, pe 6 octombrie, echipa lui Dan Petrescu va disputa partida tur, la Praga.
În Conference League, CFR Cluj se află pe ultimul loc în Grupa G după primele două etape, la egalitate de puncte cu Ballkani, ocupanta locului trei. Slavia Praga este liderul grupei, cu 4 puncte, fiind la egalitate cu turcii de la Sivasspor, care se află pe locul doi.
În Superligă, cu două meciuri mai puțin disputate, CFR Cluj se află pe locul 4, cu 18 puncte, la șase puncte de Farul și Rapid, ocupantele primelor două locuri, care au disputat toate cele 11 etape de până acum.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo