Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj, a doua înfrângere în 5 etape! Campioana a pierdut cu scorul preferat al lui Dan Petrescu

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 14/08/2022 la 20:46 GMT+3

CFR Cluj a fost lipsită de șansă la meciul cu FC Botoșani. Ardelenii au dominat meciul și au avut mai multe ocazii, dar norocul a fost de partea formației antrenate de Mihai Teja.

CFR Cluj

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
FC Botoșani a reușit să urce pe primul loc al SuperLigii după ce a învins campioana României, scor 0-1. Un meci greu, în care CFR Cluj a dominat și a avut ocazii, dar moldovenii au lovit în urma unei greșeli a defensivei adverse. Astfel, elevii lui Mihai Teja au acumulat 11 puncte, cu două mai mult decât adversarii de astăzi.
CFR Cluj a fost echipa mai bună în prima repriză, având prima ocazie în minutul 19, atunci când Bordeianu a tras din prima după o pasă primită în careu. Portarul Botoșaniului a respins în lateral. La faza imediat următoare, Roger a intrat foarte bine pe partea stângă a atacului, a centrat, iar Hoban a reluat din voleu, dar șutul a fost prins de Eduard Pap.
În minutul 20, Malele a scăpat singur cu portarul oaspeților, dar a tras slab, șutul său fiind respins de portarul Botoșaniului. Peste alte 6 minute, același Malele a scăpat singur cu Pap, dar lobul său s-a dus paralel cu poarta moldovenilor.
Botoșaniul a deschis scorul în minutul 31 după o pasă greșită a lui Braun. Mingea a ajuns la Târcoveanu, care a pasat decisiv pentru golul lui Camara. CFR putea reveni imediat în joc, dar Muhar a trimis peste poartă în urma unui corner. După numai un minut de la această fază, Malele a pătruns în careu, a întors pe jos pentru Bordeianu, dar acesta a tras alături.
Citește și:

Program încărcat pentru CFR Cluj

S-a intrat cu 0-1 la pauză pentru Botoșani. Prima ocazie din repriza a doua a venit tot în dreptul ardelenilor. Braun a centrat din partea dreaptă și Hoban a șutat din prima, puțin peste poartă.
CFR putea egala în minutul 68 în urma unui corner. Petrila a centrat lung, iar Păun a lovit cu capul de la bara a doua, mingea căzând pe bara transversală. 10 minute mai târziu, echipa lui Dan Petrescu a lovit din nou transversala. Șutul lui Păun din afara careului nu a vrut nici de această dată să intre în poartă. Buș a mai avut un șut periculos în primul minut de prelungiri, pe lângă poarta lui Pap.
Pentru CFR Cluj urmează meciul din deplasare, din play-off-ul Conference League. Elevii lui Dan Petrescu vor da peste NK Maribor. Formația din Slovacia a fost eliminată din preliminariile Europa League de HJK Helsinki.
Duminica viitoare, clujenii se deplasează la Sibiu pentru meciul cu FC Hermannstadt, urmând apoi returul din Gruia, cu Maribor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo