Articol scris de Daniel Ișvanca
Adus din postura de jucător liber de contract după despărțirea de FC San Pedro, Niakate Abdoulaye era văzut drept un transfer interesant, fiind un fotbalist de doar 22 ani.
Cum nu a impresionat la antrenamentele ardelenilor, "Bursucul" a găsit imediat soluția, iar ivorianul a ajuns la Minaur Baia Mare, formație care abia a promovat în Liga a doua.
Romanian Liga I
CFR Cluj bifează un nou transfer. Fundaș belgian de 21 de ani, ultima achiziție a campioanei
ACUM 17 ORE
"Bine ai venit, Abdoulaye NIAKATE. Noul nostru jucător este născut pe 18 iunie 2000 și evoluează ca fundaș. NIAKATE a mai evoluat pentru FC San Pedro și FC CFR 1907 CLUJ. Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul galben albastru", a transmis clubul pe pagina oficială de Facebook.
Citește și:

NIAKATE ABDOULAYE, ÎMPRUMUTAT LA MINAUR BAIA MARE

Astfel, el este trecut pe o listă lungă de plecări, din care mai fac parte Billel Omrani, Matteo Susic, Guesssouma Fofana, Runar Sigurjonsson, Kristian Dimitrov, Otto Hindrich, Orman Davis, Jonathan Rodriguez, Daniel Paraschiv, Denis Ciobotariu, Florin Ștefan, Valentin Costache, Rachid Bouhenna și Rareș Ispas.
Totuși, în compartimentul defensiv, clujenii nu duc lipsă de jucători, doar în această vară fiind aduși 3 fotbaliști: Christopher Braun, Karlo Brucic și Denis Kolinger. Pe lângă aceștia, campionii îi mai au la dispoziție pe Burcă, Graovac, Yuri, Manea și Camora.
Cu toate că a avut parte de o campanie de transferuri foarte activă, Dan Petrescu este în continuare nemulțumit de consistența lotului, dar și de tonusul jucătorilor. Înaintea plecării în Andorra, antrenorul a ținut să aducă încă o dată aminte de această problemă:
"S-au schimbat mulți jucători, cred că n-au intrat încă în ritmul CFR-ului. Niciun jucător nu a confirmat dintre nou veniți. Nu trebuie să căutam scuze, că n-avem timp, trebuie să ne uităm înainte."
Returul dintre Inter Club d'Escaldes și CFR Cluj, din turul 2 preliminar al Conference League, este programat miercuri, 27 iulie, de la ora 18:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a răbufnit după transferul lui Păun! "Eu nu am fost de acord cu plecările lor"
30/09/2022 LA 15:28
Romanian Liga I
Victor Pițurcă și-a ales favorita la titlu! "Jucătorii nu sunt grozavi, dar sunt numeroși"
28/09/2022 LA 13:11