CFR Cluj speră în continuare să joace în grupele Conference League, dar cel puțin la fel de mulți bani ar putea încasa din transferul lui Petrila. Dubla din playoff-ul de calificare în grupele Conference League cu slovenii de la Maribor este evaluată la cel puțin 3 milioane de euro, în timp ce Petrila ar putea ajunge la Valladolid pentru 5 milioane. Prosport scrie că ardelenii i-au pus un preț prohibitiv lui Petrila și că echipa patronată de Ronaldo are concurență seriosă de peste Ocean. Un club din MLS a făcut o ofertă mai bună, iar campionii României sunt gata să-l trimită foarte departe de casă. Puștiul de 21 de ani este de 6 sezoane la CFR Cluj și a împresionat în ultima vreme prin eficiența sa. Petrila a marcat 10 goluri în sezonul precedent!
Acesta a fost din nou urmărit de mai multe cluburi, la partida cu Shakhtyor Soligorsk, din Conference League, între care și unul din Golf. Fotbalistul de 21 de ani a fost unul dintre cei mai activi jucători ai lui Dan Petrescu și a creat faza golului care a calificat CFR în play-off.
Citește și:
Romanian Liga I
3 cluburi din Europa și SUA, pe urmele lui Claudiu Petrila! Când va fi decis viitorul fotbalistului
08/08/2022 LA 17:55

CFR Cluj nu a mai transferat un jucător produs la club de 12 ani!

CFR Cluj a fost în ultimii 15 ani foarte activă pe piața transferurilor, dar a și investit în academie. Aceste investiții nu s-au întors în conturile clubului prin transferuri răsunătoare.
Transferul lui Petrila ar înseamna foarte mult pentru puștii crescuți la Cluj. În 2010, Ciprian Deac se transfera la Schalke pentru 3 milioane de euro și reprezenta primul fotbalist crescut de CFR care ajunge la un club mare din vest.
Deac nu s-a impus în Germania și s-a întors la CFR, unde a devenit un adevărat simbol al clubului!
Romanian Liga I
Încă două echipe din Europa, pe urmele lui Claudiu Petrila! Răspunsul celor de la CFR Cluj
29/04/2022 LA 12:23
Romanian Liga I
CFR se pregătește pentru perioada de mercato din vară! Cine e cel mai râvnit jucător al lui Petrescu
05/04/2022 LA 11:36