Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj câștigă la Hermannstadt, după o partidă spectaculoasă, cu 5 goluri! Campioana a fost egalată de la 2-0

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 30/11/2022 la 20:56 GMT+2

CFR Cluj își consolidează locul 2 în SuperLiga României, după victoria cu Hermannstadt. Ardelenii s-au impus cu 3-2, după ce au fost egalați de la 2-0. Malele a marcat golul decisiv în minutul 73.

CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
CFR Cluj a obținut o victorie importantă după un meci greu la Sibiu, în fața celor de la Hermannstadt. Echipa antrenată de Dan Petrescu a condus cu 2-0, însă risca să piardă cele 3 puncte după ce a fost egalată în debutul reprizei secunde.
Prima repriză a fost una plină de evenimente. CFR Cluj a deschis scorul după doar 10 minute, Rangelo Janga profitând de centrarea bună a lui Cristi Manea. Vârful din Curacao a atacat mingea la colțul scurt și a trimis din plonjon, , lăsându-l pe Letica fără replică.
CFR Cluj și-a dublat avantajul în minutul 26 prin același Janga. Andrei Burcă a trimis o minge lungă de la aproximativ 40 de metri, portarul lui Hermannstadt a ieșit neispirat la marginea careului, iar atacantul ardelenilor a profitat și a trimis cu capul spre poarta goală. 3 minute mai târziu, Janga a fost aproape de a reuși hattrick-ul, însă golul său a fost anulat pentru un offside.
Hermannstadt a pus în pericol poarta campionei pentru prima dată după o jumătate de oră de joc. Baba Alhassan a șutat de la marginea careului, mingea a fost deviată de fundașii adverși, iar Scuffet a avut o intervenție spectaculoasă, păstrând avantajul de două goluri.
Citește și:

CFR Cluj s-a impus cu un gol marcat de Malele, în minutul 73

CFR Cluj a replicat un minut mai târziu, după o eroare mare a lui Bejan. Janga a driblat portarul, însă și-a făcut balonul mult prea în lateral și a fost blocat. Mino Sota a ratat și el ocazia de a-i readuce în meci pe sibieni. Japonezul a șutat puternic de la distanță, însă nu a prins poarta.
Hermannstadt nu a mai iertat în minutul 35, atunci când Paraschiv a primit o pasă excelentă pe care a fructificat-o. Fostul atacant de la CFR Cluj a driblat elegant cu dreptul și a șutat cu stângul la colțul lung, învingându-l pe Scuffet.
Daniel Paraschiv a schimbat rolurile în debutul reprizei a doua, oferind un assist, din care Oroian a addus egalarea. Aripa dreapta a rămas singur cu portarul și a trimis pe jos, înscriind fără emoții. Ultima dată când CFR Cluj a avut 2-0 și a fost egalată s-a întâmplat în startul sezonului precedent, în fața celor de la FC U Craiova.
Malele l-a egalat pe Muhar în clasamentul celor mai buni marcatori ai sezonului pentru CFR Cluj. Atacantul a fructificat o deviere și a făcut 3-2, finalizând de la marginea careului. A fost a patra reușită pentru elvețian, acesta fiind abia pe poziția a 16 în clasamentul golgheterilor.
CFR Cluj a obținut cele 3 puncte și s-a distanțat la 4 lungimi de ocupanta locului 3, Rapid. Ardelenii au un meci în minus față de Farul Constanța, aflându-se la 4 puncte în spatele formației care ocupă poziția de lider. Pentru campioana României urmează meciul de pe teren propriu, în fața Chindiei Târgoviște.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo