Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj caută înlocuitor pentru Debeljuh! Atacantul dorit a trecut pe la Bologna și Standard Liege

Eurosport
DeEurosport

Publicat 13/08/2022 la 18:21 GMT+3

CFR Cluj are serios de suferit pe plan ofensiv după ce Gabriel Debeljuh s-a rupt în returul cu Șahtior Soligorsk. Atacantul poate lipsi până la 6 luni, astfel că oficialii campioanei trebuie să gasească o soluție cât mai repede.

Gabriel Debeljuh, atacantul lui CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Dan Petrescu nu s-a putut bucura de calificarea din Conference League deoarece principala sa armă pe plan ofensiv, Gabriel Debeljuh, s-a accidentat și se pare că perioada de recuperare este de 6 luni. Debeljuh a ieșit accidentat în minutul 59, iar probleme la ligamentele încrucișate ale genunchiului par să fie destul de grave.
Campioana s-a reorientat repede, în condițiile în care are de luptat pe trei fronturi, și a pus ochii pe Felipe Avenatti. Atacantul uruguayan este legitimat la Standard Liege, iar cotidianul "Le Dernier Heure", citat de Digi Sport, anunță că CFR s-a interesat de serviciile lui, dar nu a făcut încă vreo ofertă.
Felipe Avenatti are echipe cu nume în CV. Și-a început cariera la River Plate Montevideo, jucând apoi în Italia pentru Ternana sau Bologna. Odată ajuns la Standard Liege, Avenatti a fost mai tot timpul împrumutat, trecând pe rând pe la Antwerp, Union SG și Beerschot. Pentru Standard a înscris 3 goluri în 28 de meciuri.
Citește și:

Dan Petrescu a fost devastat după meciul cu Soligork, din pricina pierderii lui Debeljuh

În intervenția de după meciul cu Șahtior Soligorsk, Dan Petrescu a fost foarte trist, în ciuda calificării obținute de echipa sa. Tehnicianul este conștient că îi va fi foarte greu să se lupte pe toate cele trei fronturi cu jucătorii pe care îi are acum la dispoziție.
"Când câștigi un meci, trebuie să fii fericit. Am jucat cu campioana din Belarus, o echipă foarte bună, nicio diferență între noi. Am înscris în prima repriză, când am fost mai buni. S-a echilibrat în partea secundă. Am avut și inspirație în poartă.
Am o veste tristă din păcate, de aceea sunt cam praf. În toate meciurile pe care le-am câștigat, a trebuit să plătim ceva. Am pierdut un jucător, pe Gabriel Debeljuh. Din ce am înțeles, are ceva la ligamentele încrucișate.
Cred că va fi 'out' șase luni. N-am cum să fiu fericit. Este foarte greu să-l înlocuim, este golgheterul nostru. Mai ales acum, când nu mai găsești atacanți. Să vedem ce jucători vom recupera în atac. Suntem subțiri, foarte subțiri. Astăzi am câștigat, bravo lor, suntem într-o perioadă bună, dar nu am cum să fiu fericit", a spus antrenorul CFR-ului după partida cu belorușii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo