Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj crede că are în lot cel mai bun jucător de 19 ani din România! "Nu există altul la nivelul lui"

Bianca Dumitru

Publicat 04/09/2022 la 20:38 GMT+3

Oficialii celor de la CFR Cluj se declară extrem de încântați de evoluțiile lui Emmanuel Yeboah, fotbalist ghanez de 19 ani, pe care îl consideră cel mai bun jucător U20 din țară.

CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj l-a transferat la începutul lunii martie pe atacantul Emmanuel Yeboah, care din vară a ajuns în lotul lui Dan Petrescu, după 4 luni petrecute la echipa U19.
În noul sezon, ghanezul a jucat deja în 10 partide pentru CFR Cluj, dintre care 3 în SuperLigă, reușind două goluri și o pasă decisivă.
Prestațiile atacantului de 19 ani i-au încântat pe oficialii campioanei României, care au declarat că Yeboah este la un nivel mult mai bun decât orice alt fotbalist român de aceeași vârstă.
Printre jucătorii români care fac parte din aceeași categorie de vârstă cu Yeboah, se remarcă Octavian Popescu, Rareș Ilie sau Ștefan Baiaram.
Citește și:

CFR Cluj a găsit "rețeta" perfectă pentru transferuri din Africa

Președintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, l-a comparat pe ghanez cu Lacina Traore, al doilea cel mai scump transfer din istoria clubului din Gruia, și a dezvăluit cum a ajuns atacantul în echipa lui Petrescu.
"Din păcate, nu există niciun român care să fie, la 19 ani, la nivelul lui Yeboah. Yeboah, din punctul meu de vedere, are calități mult mai mari decât le-a avut Traore. Nu o spun doar eu, o spun cei care l-au cunoscut pe Traore și îl cunosc și pe Yeboah.
A venit tot iarna, ca și Traore. Era mai greu să se acomodeze, de la căldură la minus 10 grade. E aceeași rețetă ca în cazul lui Lacina Traore. Căutăm talente în acea zonă și încercăm să-i pregătim 5-6 luni, un an, pentru prima echipă", a declarat Cristi Balaj la Pro Arena.
Emmanuel Yeboah, care are o cotă de piață de 25.000 de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com, a fost descoperit pe când juca la echipa Young Apostles.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo