Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu! Cele două nume de pe lista conducerii din Gruia

Bianca Dumitru

Actualizat 17/09/2022 la 22:51 GMT+3

CFR Cluj s-ar putea despărți de Dan Petrescu, suporterii nefiind mulțumiți de rezultatele echipei din Conference League și cerându-i demisia antrenorului. Patronul echipei din Gruia i-ar fi găsit deja un înlocuitor tehnicianului.

Dan Petrescu

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj are doar un punct după primele două etape ale grupelor Conference League. Campioana României a fost învinsă joi, pe teren propriu, de Sivasspor, cu scorul de 0-1, iar acest eșec nu le-a picat deloc bine suporterilor, care i-au cerut demisia lui Dan Petrescu.
Deși antrenorul a declarat inițial că nu va pleca de la echipă atâta timp cât va avea sprijinul conducerii, presa a anunțat că meciul de luni cu FC Argeș va fi decisiv pentru soarta lui Dan Petrescu.
Mai mult, cei de la Fanatik scriu că patronul celor de la CFR Cluj i-a găsit deja un înlocuitor tehnicianului care este la al treilea mandat pe banca echipei din Gruia.
Conform sursei citate, primul nume de pe lista lui Neluțu Varga este Cosmin Contra, care este liber de contract după despărțirea de Al Ittihad. Fostul selecționer a mai fost dorit la Cluj și la sfârșitul anului 2020, dar atunci cele două părți nu au ajuns la un acord, antrenorul dorindu-și să plece cât mai repede din țară după experiența neplăcută de la Dinamo.
Un alt tehnician care ar putea ajunge la CFR în cazul unei demiteri a lui Dan Petrescu este Costel Gâlcă. Și acesta a mai fost dorit pe banca tehnică a campioanei României, dar vara trecută Gâlcă a cerut un salariu mult mai mare decât este dispus Varga să plătească.
Citește și:

CÂT VA TREBUI SĂ ÎI PLĂTEASCĂ CFR LUI DAN PETRESCU DACĂ ÎL DĂ AFARĂ

Meciul de luni cu FC Argeș va fi decisiv pentru soarta lui Dan Petrescu. Un nou rezultat negativ i-ar determina pe șefii din Gruia să ia o decizie radicală, deși vor trebui să plătească o sumă considerabilă dacă îl vor da afară pe antrenor.
Potrivit digisport.ro, Dan Petrescu are o clauză de reziliere de 400.000 de euro și e aproape sigur că nu va renunța la bani dacă va fi îndepărtat.
Dan Petrescu este la al treilea mandat pe banca CFR-ului, formație cu care a câștigat 4 titluri de campion. Aceste performanțe sunt de necontestat, dar pot fi uitate repede dacă echipa nu își revine. Astfel, "Bursucul" se află sub o presiune imensă înaintea meciului cu FC Argeș.
Chiar și cu o înfrângere, situația CFR-ului din SuperLiga nu ar deveni dramatică. Momentan, ardelenii sunt pe locul 5, la 9 puncte de liderul Farul, dar cu 3 meciuri mai puțin disputate. Totuși, adunarea rezultatelor negative și prestațiilor modeste i-ar putea fi fatale lui Petrescu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo