Oficialii campioanei României au decis să schimbe gazonul de pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu". CFR Cluj va trebui, în aceste condiții, să își găsească o casă nouă cel puţin pentru partida cu Petrolul.
După ce s-a discutat despre varianta Cluj Arena, fanii Universității Cluj au răbufnit în mediul online, anunțând că nu sunt de acord ca marea rivală să joace pe stadionul construit la cererea lor.
Suporterii lui "U" au scris într-un mesaj postat pe rețelele de socializare că nu vor accepta să îi vadă pe cei de la CFR în postura de gazde pe Cluj Arena, fiind dispuși să își asume orice risc pentru a împiedica această mutare.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a răbufnit după transferul lui Păun! "Eu nu am fost de acord cu plecările lor"
ACUM 17 ORE
"Un meci pe stadionul Dr. Mircea Luca în care CFR ar avea statut de gazdă nu va fi acceptat de Peluza Șepcile Roșii. U-iștii au umplut străzile Clujului și le-au transformat într-o mare furtună în alb-negru pentru ca acest stadion să existe, casa noastră.
Nu suntem împotriva unei decizii, nu prevenim, nu avertizăm, vă spunem răspicat că nu acceptăm și ne asumăm orice repercusiune", au scris reprezentanții Peluzei Șepcile Roșii pe pagina lor de Facebook.
Citește și:

CFR Cluj își caută o casă nouă

Deși președintele clubului, Cristi Balaj, anunțase că nu vrea să tensioneze relația cu cei de la "U" Cluj cerând să joace pe Cluj Arena, șefii de la CFR nu au renunțat la această variantă, pe care se pare că o preferă.
"Cred că în 3 săptămâni vom avea un gazon nou. Până atunci, vom juca în altă parte. Probabil că vom rata doar meciul din campionat cu Petrolul. Nu știm încă unde vom juca, pentru că știți care e situația cu Cluj Arena și Consiliul Local.
Eu am discutat intern această situație și, din punctul meu de vedere, mi s-ar părea corect să facem o solicitare. Dar nu vrem să jucăm acolo cu orice preț, îi respectăm pe cei de la 'U', nu ne dorim o situație tensionată", a spus Cristi Balaj la ProArena, în urmă cu circa o săptămână.
Romanian Liga I
Victor Pițurcă și-a ales favorita la titlu! "Jucătorii nu sunt grozavi, dar sunt numeroși"
28/09/2022 LA 13:11
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35