Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj l-a pierdut pe Ciprian Deac pentru restul sezonului! Dan Petrescu, probleme mari în lupta la titlu

Dani Morar

Actualizat 18/04/2023 la 15:19 GMT+3

Ciprian Deac s-a accidentat grav în meciul câștigat de CFR Cluj împotriva celor de la Sepsi și va lipsi pentru restul sezonului. Cristi Balaj a confirmat că mijlocașul se va opera la umăr și nu mai are șanse de a evolua în acest play-off, aceasta fiind o pierdere extrem de grea pentru Dan Petrescu, putând conta decisiv în lupta la titlu.

CFR Cluj - Sepsi Sf. Gheorghe

Credit imagine: facebook

CFR Cluj a câștigat cu 2-1 partida cu Sepsi, din etapa a 4-a a play-off-ului SuperLigii, dar campiona a plătit un preț prea mare pentru cele 3 puncte. Ciprian Deac a marcat al doilea gol al echipei sale, dar s-a accidentat și a fost înlocuit, cu 10 minute înainte de final.
Temerile lui Dan Petrescu s-au adeverit, iar problemele mijlocașului sunt grave, acesta având nevoie de o operație la umăr. Cristi Balaj a confirmat că Deac a fost supus unei intervenții chirurgicale, după ce și-a dislocat umărul și a suferit mai multe leziuni în această zonă.
"Ciprian Deac este în operaţie în acest moment. L-am pierdut până la finalul sezonului. Are o accidentare la nivelul umărului. Sunt anumite leziuni, rupturi, umărul dislocat.
Este o operaţie mai complexă. Deac este pe mâini bune. Din păcate nu va mai juca în acest play-off. Este o pierdere foarte importantă. Ghinion, complex de îngrijorări. Pentru unele nu găsim explicaţii, altele nu le primim. Şi tot aşa. Deac, la ora actuală, este foarte greu, dacă nu imposibil de înlocuit", a spus Cristi Balaj, conform Fanatik.
Astfel, CFR Cluj își pierde cel mai bun fotbalist din zona mediană, iar absența lui Deac ar putea conta enorm în lupta la titlu. El a fost inclus recent în top 10 cei mai buni pasatori din lume, în urma unui studiu efectuat de CIES Football Observatory. Farul Constanța, CFR și FCSB sunt despărțite de doar două puncte, într-unul dintre cele mai disputate campionate din ultimii ani.

CFR Cluj i-a pierdut pe Ciprian Deac și Bîrligea, iar Dan Petrescu trebuie să caute soluții

Dan Petrescu a vorbti despre accidentarea lui Deac chiar la finalul disputei cu Sespi. Antrenorul era conștient că lovitura este una gravă și l-ar putea scoate din circuit pe jucătorul său. Acest lucru s-a și adverit, însă, mijlocașul nu este singurul om pierdut de Petrescu. Bîrligea se pare că are ruptură, ceea ce l-ar face să nu mai fie nici el disponibil pentru cele 6 etape rămase de disputat din play-off.
"Deac s-a dus la spital, se pare că e grav. Bîrligea are ruptură iar. Banca e subțire, asta e realitatea, de ce să mă ascund, va fi foarte greu. Mă rog la Dumnezeu ca Bîrligea și Deac să nu aibă nimic grav.
La Deac nu arată bine. Janga a jucat excelent, nu am ce să le zic. Play-off-ul ăsta e făcut să suferim incredibil și nemeritat. Nu am riscat nimic, doar golul luat, pe care l-am luat mult prea ușor.
Când eram fotbalist, nu luam atâtea cartonașe galbene. Îmi doresc ca Deac să se facă bine, atât", a spus Dan Petrescu la finalul meciului.
Program etapa a 5-a play-off:
  • Sepsi Sfântu Gheorghe – Universitatea Craiova (21 aprilie – ora 20:30)
  • Farul Constanța – CFR Cluj (22 aprilie – ora 20:30)
  • Rapid – FCSB (23 aprilie – ora 20:30).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo