Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru revenirea în România! Anunțul lui Neluțu Varga

Bianca Dumitru

Actualizat 21/11/2022 la 12:39 GMT+2

Oficialii celor de la CFR Cluj au anunțat la începutul acestei luni că își doresc să-i obțină transferul lui Nicolae Stanciu. Patronul campioanei României a dezvăluit acum că s-a înțeles cu fotbalistul de 29 de ani.

Nicolae Stanciu (Slavia Praga)

Credit imagine: Getty Images

După tragerea la sorți a 16-imilor de finală din Conference League, unde CFR Cluj o va întâlni pe Lazio, conducerea clubului a anunțat că își dorește să-i obțină transferul lui Nicolae Stanciu, în perioada de mercato din această iarnă.
"Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre", a spus patronul campioanei României la începutul acestei luni.
Acum, Neluțu Varga a oferit noi detalii despre lovitura plănuită de clubul din Gruia. Oficialii CFR-ului a spus că s-ar fi înțeles deja cu internaționalul român de 29 de ani, care vrea să revină în România pentru a fi aproape de familie.
În plus, patronul clujenilor a explicat faptul că ar fi de acord și doar cu împrumutul lui Nicolae Stanciu, în cazul în care cei de la Wuhan Three Towns vor cere o sumă prea mare de bani în schimbul unui transfer definitiv al românului.
Citește și:

Neluțu Varga: "Eu cu Stanciu m-am înțeles"

"Am speranțe mari că vor reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi. El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat.
Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu. Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles. Sunt două chestii care ne încurcă momentan.
Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva și de ordin politic, cam așa ceva. Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR.
Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu aici aș putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Mă bazez mult și pe faptul că băiatul vrea să revină în România să fie și mai aproape de familie", a declarat Neluțu Varga, potrivit ProSport.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo