Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj s-a înțeles cu un atacant din SuperLigă! Cine e fotbalistul care merge în Gruia din vară

Bianca Dumitru

Publicat 19/01/2023 la 13:10 GMT+2

CFR Cluj a ajuns la un acord cu reprezentanții lui Philip Otele, extrema celor de la UTA Arad, care i se va alătura lotului lui Dan Petrescu de la finalul actualului sezon.

Philip Otele (UTA Arad)

Credit imagine: facebook

CFR Cluj se pregătește deja pentru sezonul 2023/24, ajungând recent la un acord pentru transferul lui Philip Otele.
Nigerianul în vârstă de 23 de ani a ajuns în ianuarie 2022 la UTA Arad, semnând atunci un contract valabil doar până în vara acestui an. Oficialii arădenilor au încercat să-i prelungească înțelegerea lui Otele, dar cele două părți nu au ajuns la un acord.
Potrivit GSP, șefii din Gruia au profitat de această situație și au discutat cu reprezentanții fotbalistului, convingându-i ca atacantul să li se alăture de la finalul acestei stagiuni.
Astfel, Philip Otele, care are o cotă de piață de 650.000 de euro, va ajunge sub comanda lui Dan Petrescu din postura de jucător liber de contract.
În acest sezon, nigerianul a adunat 20 de apariții în tricoul celor de la UTA Arad, reușind 5 goluri. De-a lungul carierei, Otele a mai evoluat la Teesside University, în Anglia, și la Kauno Zalgiris, în Lituania.
Citește și:

CFR Cluj a făcut 4 transferuri în această perioadă de mercato

Campioana României a mai perfectat alte patru transferuri în această pauză de iarnă, fiind una dintre cele mai active formații din SuperLigă la început de 2023.
Săptămâna trecută, după ce reușise să obțină deja semnăturile lui Anton Maglica, Bogdan Țîru și Andrei Peteleu, CFR Cluj a anunțat efectuarea unei noi mutări, aducându-l în Gruia pe mijlocașul ofensiv Ermal Krasniqi, chiar de la Ballkani, o veche cunoștință a ardelenilor din grupele Conference League.
În vârstă de 24 de ani, jucătorul kosovar a intrat în atenția lui Dan Petrescu în dubla jucată în toamna lui 2022, așa că în această pauză de mercato l-a transferat la Cluj, unde îl va avea sub bagheta sa.
De-a lungul carierei, noul jucător al clujenilor a mai evoluat pentru Malisheva, Llapi, Ferizaj și Ballkani, toate echipe din Kosovo.
În actualul sezon competițional, Krasniqi a reușit 11 goluri și 7 pase decisive în 30 de prezențe, în toate competițiile. Site-ul de specialitate Transfermarkt îl evaluează pe acesta la 375.000 de euro.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo