Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj vrea să se întărească în ofensivă! Clujenii, interesați de un atacant cu peste 100 de meciuri în Serie A

Alex Masgras

Publicat 05/08/2022 la 14:24 GMT+3

CFR Cluj are nevoie de întăriri în atac, iar echipa antrenată de Dan Petrescu ar fi interesată de Manuel Pucciarelli, un fost atacant din Serie A, potrivit presei din Italia.

Dan Petrescu

Credit imagine: Eurosport

După un nou rezultat de egalitate într-o deplasare europeană, fără gol marcat, CFR Cluj vrea să aducă întăriri în atac. Potrivit presei din Italia, campioana României ar fi interesată de un fost atacant din Serie A.
Site-ul TuttoMercatoWeb, citat de GSP, anunță că echipa lui Dan Petrescu se numără printre echipele interesate de Manuel Pucciarelli, fost atacant la Chievo, Empoli și Pescara. CFR Cluj nu ar fi singura echipă interesată de serviciile atacantului de 31 de ani. Qarab, campioana Azerbaidjanului, ar fi și ea interesată de Pucciarelli.
Manuel Pucciarelli este în acest moment liber de contract, după ce a petrecut un sezon în Australia, la Melbourne City. În cariera sa, el a evoluat la echipe precum Chievo, Empoli sau Pescara, dar și la Dibba Fujairah din Emiratele Arabe Unite.
Pucciarelli a jucat 136 de partide în Serie A și a marcat 16 goluri. El mai are și 78 de partide în Serie B, acolo unde a marcat 10 goluri. La Melbourne City, echipa la care a fost legitimat în ultimul an, Pucciarelli a evoluat în trei partdei de campionat și o partidă de Liga Campionilor a Asiei, fără să marcheze vreun gol.
500.000 de euro este cota de piață a lui Manuel Pucciarelli, potrivit transfermarkt.com.
Citește și:

CFR Cluj, egal cu Șahtior Soligorsk, în prima manșă a turului 3 preliminar Conference League

CFR Cluj, campioana României, a evoluat seara trecută în prima manșă a turului 3 preliminar din UEFA Europa Conference League. Echipa antrenată de Dan Petrescu a încheiat la egalitate partida disputată în Turcia contra bielorușilor de la Șahtior Soligorsk.
Pentru CFR Cluj urmează partida din campionat de la Ploiești, cu Chindia Târgoviște, în timp ce Șahtior Soligorsk nu va juca în weekend, după ce partida din etapa a 16-a a campionatului din Belarus cu Dynamo Brest a fost amânată.
În cazul în care va trece de Șahtior Soligorsk, CFR Cluj o va întâlni pe câștigătoarea dublei NK Maribor – HJK Helsinki în playoff-ul UEFA Europa Conference League.
Returul dintre CFR Cluj și Șahtior Soligorsk va avea loc joia viitoare, de la ora 20:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo