Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR, două goluri și trei cartonașe roșii în meciul cu Chindia Târgoviște! Clujenii au urcat momentan pe locul 1

Bianca Dumitru

Actualizat 07/08/2022 la 21:09 GMT+3

CFR Cluj a reușit în această seară a treia victorie a sezonului 2022/23 din SuperLigă. Echipa lui Dan Petrescu a învins-o pe Chindia Târgoviște, în deplasare, cu scorul de 2-0.

CFR Cluj

Credit imagine: facebook

CFR Cluj s-a impus în această seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, în fața Chindiei Târgoviște, într-un meci din a patra etapă a SuperLigii.
Echipa lui Adrian Mihalcea a început meciul punându-le probleme jucătorilor lui Dan Petrescu, dar nu au reușit să înscrie. Primul gol al partidei a venit în minutul 27, când Muhar a trimis mingea cu capul în poarta lui Căbuz, după o centrare în fața porții a lui Hoban.
Campioana României și-a mărit avantajul de pe tabelă în prelungirile primei reprize, după ce Yeboah a marcat un gol superb dintr-o pasă a aceluiași Hoban.
Atacantul ghanez a fost eliminat în minutul 65, lăsându-și echipa în 10 oameni, după un fault asupra lui Ioniță. CFR Cluj a terminat meciul în 9 oameni, în minutul 79 văzând cartonașul roșu și Debeljuh, care fusese introdus pe teren cu doar 5 minute înainte. În plus, pe lângă cei doi fotbaliști, și antrenorul Dan Petrescu a încasat un cartonaș roșu.
În ciuda acestor eliminări, Chindia Târgoviște nu a reușit să schimbe rezultatul, deși au avut câteva ocazii importante în ultimele minute de joc.
În urma acestei victorii, CFR Cluj a urcat pentru moment pe locul 1 în clasamentul SuperLigii, cu 9 puncte, fiind la egalitate cu Rapid. De cealaltă parte, dâmbovițenii sunt pe locul 15, cu doar două puncte.
În etapa următoare a campionatului, campioana României va juca pe teren propriu în compania celor de la FC Botoșani, în timp ce Chindia Târgoviște va merge la FCSB.
Până la meciul din SuperLigă, pentru elevii lui Dan Petrescu urmează joi, de la ora 20:00, returul cu Soligorsk, din turul 3 preliminar al Conference League, meci decisiv pentru calificarea în play-off-ul competiției. În tur, cele două echipe au remizat, scor 0-0.
Citește și:

Sepsi Sf. Gheorghe 0-0 UTA Arad

Tot astăzi, în SuperLigă, s-a disputat meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe și UTA Arad, încheiat cu scorul de 0-0.
În ciuda ocaziilor la ambele porți, niciuna dintre echipe nu a reușit să modifice tabela, nici măcar după ce arădenii au rămas în inferioritate numerică, în minutul 79, după eliminarea lui Dobrescu.
Sepsi este în acest moment pe locul 5 al clasamentului, cu 6 puncte, iar UTA Arad ocupă a 11-a poziție, cu 4 puncte.
În următoarea etapă a campionatului, covăsnenii vor da peste FC Voluntari, iar echipa lui Ilie Poenaru va primi vizita celor de la "U" Cluj.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo