Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR, FCSB și Craiova nu joacă în weekend! EXCLUSIV: Condiția pusă de LPF pentru amânarea meciurilor

Bianca Dumitru

Actualizat 19/08/2022 la 13:21 GMT+3

LPF a aprobat cererea făcută de CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova pentru amânarea meciurilor din a 6-a etapă a SuperLigii, în vederea pregătirii pentru partidele retur din play-off-ul Conference League.

CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

UPDATE | Partidele celor de la CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova din a 6-a etapă a SuperLigii vor fi reprogramate în weekend-ul 24-25 septembrie, în perioada în care campionatul va fi întrerupt pentru ultimele meciuri ale echipei naționale a României din grupele Nations League.
Potrivit informațiilor Eurosport, LPF a pus o condiție importantă pentru a accepta reprogramarea duelurilor din weekend. Oficialii Ligii le-au cerut echipelor să-și asume că vor juca meciurile cu FC Hermannstadt, FC Botoșani și Chindia Târgoviște în absența jucătorilor care vor fi convocați de Edi Iordănescu pentru partidele cu Finlanda și Bosnia și Herțegovina, condiție cu care cluburile au fost de acord.

CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova sunt angrenate în play-off-ul Conference League, unde luptă cu adversari din Slovenia, Norvegia și Israel pentru accederea în grupe.
Aseară au avut loc meciurile tur, iar săptămâna viitoare se vor disputa partidele retur, care vor fi decisive pentru calificare, ținând cont de rezultatele din prima manșă. CFR Cluj și Craiova au remizat, scor 0-0, respectiv 1-1, cu Maribor și Hapoel Beer Sheva, iar FCSB a pierdut cu 1-2 în fața celor de la Viking.
Pentru a se putea reface și pregăti pentru meciurile de joia viitoare, cele 3 cluburi au înaintat la LPF o cerere de amânare a meciurilor din cea de-a șasea etapă a SuperLigii.
Potrivit GSP, oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au acceptat solicitarea celor 3 echipe, astfel că duelurile dintre FC Hermannstadt - CFR Cluj, Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova și FC Botoșani - FCSB nu se vor mai disputa în acest weekend.
Partidele vor fi reprogramate, urmând a se disputa în luna septembrie.
Citește și:

Programul complet al etapei a 6-a din SuperLigă

  • CS Mioveni - FC Argeș, vineri, ora 18:00
  • FC U Craiova - Petrolul Ploiești, vineri, ora 21:00
  • Rapid - UTA Arad, sâmbătă, ora 21:30
  • FC Hermannstadt - CFR Cluj, amânat
  • Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova, amânat
  • FC Botoșani - FCSB, amânat
  • "U" Cluj - Sepsi Sf. Gheorghe, luni, ora 17:00
  • Farul Constanța - FC Voluntari, luni, ora 19:30
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo