Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cordea și Olaru, reacții dure după înfrângerea cu "U" Cluj! "Nu înțeleg de ce nu pasăm"

Bianca Dumitru

Actualizat 31/10/2022 la 23:44 GMT+2

FCSB a fost învinsă cu scorul de 2-1 de "U" Cluj, în deplasare, în ultimul meci din a 16-a etapă a SuperLigii. După meci, Andrei Cordea și Darius Olaru au avut reacții dure, criticând jocul echipei roș-albastre și spunând că nu înțeleg de ce s-au făcut atâtea greșeli.

FCSB - "U" Cluj

Credit imagine: facebook

FCSB nu a reușit să obțină a cincea victorie consecutivă în SuperLigă, fiind învinsă în această seară, în deplasare, de "U" Cluj, cu scorul de 2-1, în ultimul meci al etapei a 16-a din campionatul României.
Echipa lui Nicolae Dică a fost condusă încă din minutul 40 cu 2-0 și, deși gazdele au rămas în inferioritate numerică din minutul 58, roș-albaștrii nu au reușit nici măcar să restabilească egalitate pe tabelă.
La finalul partidei, jucătorii vicecampioanei României s-au arătat dezamăgiți de prestația avută pe Cluj Arena. Andrei Cordea a avut un discurs dur, criticând faptul că echipa sa nu pasează suficient și că nu reușește să aibă posesie.
"N-am reușit să pasăm, nu-mi amintesc să fi dat foarte multe pase, să fi avut ocazii... Trebuie să punem lucrurile la punct și să câștigăm următorul meci.
Este vina tuturor, nu este vina fundașilor. Trebuie să fim atenți, pentru că la fiecare meci facem erori mari, pierdem puncte. Rămânem în urmă și nu ne mai putem îndeplini obiectivul.
Trebuie să ținem mingea, pentru că suntem jucători cu calitate. Chiar nu înțeleg de ce nu vrem să pasăm, de ce vrem să jucăm mereu minge lungă. Suntem o echipă cu calitate și trebuie să ținem de minge. Dar nu înțeleg de ce nu pasăm. Nu ne-a surprins adversarul, noi suntem de vină", a spus Andrei Cordea.
Pe ce loc termină FCSB sezonul 2022/23 al SuperLigii?
Citește și:

Darius Olaru știe de ce a pierdut FCSB

La rândul său, Darius Olaru a încercat să explice de ce a pierdut FCSB pe terenul echipei lui Eugen Neagoe. Fotbalistul a spus că știa dinainte de meci că cine va face cele mai multe greșeli va pierde.
"Din păcate, cred eu că am intrat în jocul lor de la început și asta a fost. Au jucat mult pe mingi lungi și au câștigat majoritatea duelurilor. Aici s-a făcut diferența în această seară.
Ne așteptam la un joc agresiv din partea lor, cred eu că trebuia să facem și noi același lucru, din păcate în această seară nu ne-a ieșit și nu am putut obține nici măcar un rezultat de egalitate pe final.
Din păcate, știam că cine va greși mai mult în această seară va avea de suferit. Noi am fost ăia, dar trebuie să ridicăm capul, pentru că în trei zile avem un nou meci dificil și trebuie să mergem mai departe.
Nu pot spune că suntem într-o fază proastă, în campionat aveam patru victorii consecutive, trebuia să continuăm pe același drum, dar cred eu că putem să ne revenim și să câștigăm cele trei puncte în următorul meci", a declarat Darius Olaru.
După această înfrângere, FCSB a coborât pe locul 7, cu 20 de puncte. Pentru echipa lui Nicolae Dică urmează acum ultima reprezentație în grupele Conference League, joi, 3 noiembrie, de la ora 22:00, pe teren propriu, cu cei de la West Ham.
Apoi, vicecampioana României va evolua în derby-ul din SuperLigă cu Rapid, duminică, pe Arena Națională, de la ora 21:00.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo