Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Craiova, victorie la limită pe terenul lui Sepsi! Covăsnenii au ajuns la 4 înfrângeri consecutive în SuperLigă

Bianca Dumitru

Actualizat 29/10/2022 la 23:24 GMT+3

Universitatea Craiova s-a impus în această seară, cu scorul de 0-1, pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, într-un meci din a 16-a etapă a SuperLigii.

Universitatea Craiova - Sepsi Sf. Gheorghe

Credit imagine: facebook

Universitatea Craiova a câștigat în această seară, cu scorul de 0-1, duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe, contând pentru a 16-a etapă a SuperLigii.
Echipa lui Mirel Rădoi a avut prima ocazie a partidei în minutul 3, când șutul lui Hanca din afara careului a trecut pe lângă poarta lui Niczuly. După doar 5 minute, Rondon a șutat după o pasă bună a lui Matei, dar balonul a aterizat pe plasa porții lui Arlauskis.
În minutul 20, oltenii au avut o nouă șansă de a marca, dar Papp a fost blocat de apărătorii covăsnenilor, care au plecat pe contraatac, iar Rondon a încercat să deschidă scorul, Arlauskis reușind o paradă de excepție cu care și-a păstrat poarta intactă.
În ultimele 10 minute ale primei reprize, Aganovic a șutat și el de la distanță, dar goalkeeper-ul oaspeților a respins balonul, iar în celălalt careu, Baiaram a trimis mingea cu capul puțin pe lângă bară.
Citește și:
Prima ocazie a reprizei secunde le-a aparținut celor de la Craiova, prin Baiaram, al cărui șut a fost blocat de Niczuly. Ulterior, Sepsi a avut două șanse consecutive de a marca, Rondon nereușind însă să îi învingă pe apărătorii echipei lui Cristiano Bergodi.
Oltenii au deschis scorul în minutul 58, după ce Baiaram i-a pasat în afara careului lui Vătăjelu, care a înscris un gol foarte frumos.
Echipa lui Bergodi a luat cu asalt apoi poarta lui Arlauskis, însă șutul lui Ștefănescu din afara careului nu a prins spațiul porții, iar mingea trimisă cu capul de Safranko a lovit bara transversală, tabela neputând fi modificată.
În urma acestui rezultat, Craiova a ajuns la 27 de puncte, fiind în continuare pe locul 4, în timp ce Sepsi, care a ajuns la 4 înfrângeri consecutive, este pe locul 8, cu 19 puncte acumulate după 16 meciuri.
În următoarea etapă a SuperLigii, echipa lui Mirel Rădoi va primi vizita celor de la "U" Cluj, în timp ce covăsnenii vor evolua pe terenul celor de la FC Argeș.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo