Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, cuvinte de laudă la adresa celor de la FCSB! "Pot să bată pe oricine din România și din Europa"

Bianca Dumitru

Publicat 04/02/2023 la 17:34 GMT+2

CFR Cluj și FCSB se vor înfrunta duminică seară, de la ora 21:00, într-un meci din a 24-a etapă a SuperLigii. Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, a prefațat duelul, vorbind despre adversara sa și explicând cu ce probleme de lot se confruntă.

Dan Petrescu. Sursa foto: Agerpres

Credit imagine: facebook

CFR Cluj și FCSB vor fi protagonistele celei mai importante partide din cea de-a 24-a etapă a SuperLigii, duel programat duminică, de la ora 21:00.
Dan Petrescu a prefațat derby-ul astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. Antrenorul campioanei României a vorbit despre adversara sa de mâine, lăudând lotul celor de la FCSB, despre care crede că nu va fi afectat de absențele lui Joyskim Dawa și Florinel Coman.
În plus, tehnicianul a explicat cu ce probleme de lot se confruntă și a spus că nu crede că SuperLiga ar fi trebuit să se reia acum, când condițiile meteo nu sunt tocmai favorabile fotbalului.
"Ne dorim cu toții și sperăm să facem un meci bun și să-l câștigăm. Malele e accidentat, în rest să vedem. Manea, dacă poate să se antreneze azi e bine, dacă nu nici el nu va juca.
Nu cred (n.r. că absențele lui Coman și Dawa contează), au un lot bun, indiferent cine nu ar fi jucat, nu se vedea. Au dubluri pe toate posturile. Dacă era un campionat normal, zic asta de 5 ani, era greu să ne mai ajungă (n.r. FCSB, în cazul unui eșec). Dar e un campionat anormal, unic în lume, și se poate întâmpla orice.
Au perioade când fac multe puncte și perioade când nu reușesc asta. Pot câștiga toate meciurile de acum la ce lot au, la ce investiții s-au făcut. Într-o zi bună, FCSB poate să bată pe oricine din România și din Europa.
În opinia mea, nu ar fi trebuit să jucăm fotbal în perioada asta. Am intrat și acum pe teren, ninge, se dă zăpadă. Sunt -13, -14 grade. Dacă trebuie să jucăm, jucăm", a declarat Dan Petrescu.
Citește și:

LEO STRIZU SPERĂ LA O VICTORIE PE TERENUL CELOR DE LA CFR CLUJ

La rândul său, Leo Strizu a vorbit despre obiectivul pe care și-l propune FCSB pentru duelul cu CFR Cluj și despre cum a fost gestionat intern eșecul din etapa precedentă, cu Farul Constanța.
De asemenea, Strizu a pus capăt oricăror speculații cu privire la absența lui Malcom Edjouma, după ce au apărut zvonuri că FCSB s-ar fi înțeles pentru transferul său în Ungaria, la Ferencvaros.
"Echipa e mobilizată, mergem să luăm 3 puncte. Cam atât pot să vă spun. Ne interesează doar să câștigăm. Orice meci ne afectează șansele la titlu. În continuare, din punctul meu de vedere, campionatul se joacă. Toată lumea are de învățat din asemenea jocuri, dar vreau să-l uităm foarte repede meciul cu Farul.
Da, a fost un șoc, dar a durat foarte puțin. Am avut de învățat. Ne bazăm pe jucătorii noștri, mai ales cei din atac, care au și valoare. Mergem să câștigăm, trebuie să înscriem pentru asta. Și Omrani și Edjouma merg la Cluj.
Credeți că pot să vorbesc eu în numele conducerii? Bineînțeles că îl cunosc, el este patronul echipei, nu am cum să comentez eu ce spune. E patronul echipei, el decide, mai multe nu pot să spun că nu știu", a spus Strizu.
Derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, contând pentru a 24-a etapă a SuperLigii, este programat duminică, de la ora 21:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo