Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, despre ratarea titlului în SuperLigă: "Am alergat după 3 iepuri și nu am prins niciunul"

Bianca Dumitru

Publicat 19/05/2023 la 16:13 GMT+3

CFR Cluj se pregătește pentru ultimele două meciuri din play-off-ul SuperLigii. Înaintea partidei cu Sepsi Sf. Gheorghe, Dan Petrescu a vorbit despre obiectivul său în acest final de sezon și despre viitorul său.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj o va înfrunta în weekend, în deplasare, pe Sepsi Sf. Gheorghe, într-un meci contând pentru a noua etapă a play-off-ului SuperLigii.
Cu două etape înainte de finalul sezonului, campioana en-titre a României a rămas la 8 puncte în spatele liderului, Farul Constanța, și la 7 puncte de FCSB, astfel că nu mai poate prinde niciunul dintre primele două locuri din clasament.
Oficialii echipei din Gruia își doresc să încheie sezonul pe locul 3, ultimul care le poate aduce calificarea în cupele europene, astfel că jucătorii vor trebui să dea totul în ultimele meciuri.
Înaintea partidei cu Sepsi, Dan Petrescu a vorbit despre parcursul echipei sale în acest final de sezon, încercând să explice de ce CFR nu a putut să facă față în lupta pentru titlu.
Antrenorul clujenilor a fost întrebat și despre planurile de viitor ale clubului, dezvăluind că nu a avut încă nicio discuție cu conducerea cu privire la sezonul următor.
Citește și:

Dan Petrescu: "E cea mai rea perioadă din mandatul meu la CFR"

"Nu e o situație prea bună pentru CFR, e prima oară în ultimii ani când echipa nu mai are șanse matematice la titlu, cu două etape înainte de final. Ne doream altceva, dar s-au întâmplat mult prea multe lucruri în acest an.
Am citit că se plângeau cei de la Roma că au jucat 55 de meciuri în acest sezon și au multe accidentări. Noi nu avem lotul Romei și am jucat 60 de meciuri. Cred că ăsta a fost principalul motiv, am alergat după trei iepuri și n-am prins niciunul. Am avut ghinioane cu accidentările.
E posibil să avem patru copii mâine în teren, sub 21 de ani, plus Yeboah. Pentru viitorul clubului e bine, dar la CFR nu se vrea viitor, se vrea prezent. Asta e realitatea lotului în momentul de față, sunt probleme interne.
În opinia mea, cei de la Sepsi sunt favoriți, la felul cum se prezintă lucrurile. Sunt convins că vor băga toți jucătorii înainte de Cupă, au entuziasm, joacă pe prime mari. Noi n-avem nici moral, nici spirit și nici jucători. E cea mai rea perioadă din mandatul meu la CFR.
Trebuie să vorbiți cu conducerea, nu știu nimic. Știu că mai am un an de contract, nu știu ce se va întâmpla la vară, dacă vom lua jucători. În momentul de față, sunt ca voi, nu știu nimic!
N-am primit nicio ofertă, dar dacă aș pleca de la CFR aș pleca numai în străinătate. Cu mine n-a vorbit nimic patronul până acum, încă nu ne-am întâlnit. Cred că la finalul sezonului ne vom întâlni, poate că a fost foarte ocupat, nu știu. Dânsul poate să facă ce vrea, e patron.
Cu mine sau fără mine, cu patronul actual sau cu alt patron, clubul va merge să câștige, are ceva în ADN. Ne-am obișnuit pe primul loc, și fanii vor mai mult și îi înțelegem", a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.
Meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe și CFR Cluj, contând pentru a noua etapă a play-off-ului SuperLigii, este programat sâmbătă, de la ora 20:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo