Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Hermannstadt! "CFR Cluj nu are cum să câștige așa"

Bianca Dumitru

Publicat 30/11/2022 la 23:29 GMT+2

CFR Cluj a câștigat duelul cu FC Hermannstadt, scor 3-2, restanță contând pentru a șasea etapă din SuperLigă. La finalul partidei, Dan Petrescu s-a arătat extrem de nemulțumit de prestația echipei sale, criticându-i pe cei din apărare.

Dan Petrescu

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj a obținut o victorie importantă, cu scorul de 3-2, după un meci greu în fața celor de la FC Hermannstadt, partidă restantă contând pentru a șasea etapă a SuperLigii.
Campioana României a condus cu 2-0, după o dublă a lui Janga, însă a fost aproape de a pierde cele 3 puncte după ce a fost egalată în debutul reprizei secunde, în urma reușitelor lui Paraschiv și Oroian.
Golul victoriei a fost semnat de Malele, iar CFR Cluj s-a apropiat la doar 4 puncte de liderul din clasament, Farul Constanța, față de care are un meci mai puțin disputat.
La finalul partidei, Dan Petrescu a avut o reacție dură. Antrenorul s-a arătat extrem de nemulțumit de prestația jucătorilor săi, criticându-și fundașii pentru ușurința cu care au fost învinși de jucătorii celor de la Sibiu.
De asemenea, tehnicianul campioanei României a spus că vacanța de 4 zile pe care le-a dat-o fotbaliștilor săi nu le-a prins bine, aceștia fiind greu de motivat după această mini-pauză.
Citește și:

Dan Petrescu: "CFR Cluj nu are cum să câștige așa"

"N-am fost așa agresiv la pauză pentru că știam că după pauză ne revenim. Foarte greu să-i motivez după 4 zile libere. Primele 25-30 de minute am fost CFR-ul pe care-l știu eu, apoi am intrat în scenă, am dat pase la noi în teren inutile. Pasele trebuie făcute în terenul adversarului.
Yuri și Burcă, cei mai buni fundași, nu au fost bine nici la antrenamente, nici la meci azi. Știam că 2-0 e cel mai periculos rezultat. Mă bucură victoria. Înaintea meciului am spus că 100% meciul ăsta va fi câștigat de cineva de pe bancă, ori de la ei, ori de la noi. A fost Malele. CFR nu are cum să câștige campionatul dacă primește goluri. Campionatele se câștigă cu apărarea, nu cu atacanții.
Portarul nu are nicio vină. Nu avem voie să ne apărăm în halul ăsta dacă vrem să câștigăm campionatul. Ocazii am avut, goluri am dat, puteam să facem 3-0, avem atacanți buni, dar trebuie să ne apărăm mai bine cu toată echipa. Acum 2-3 zile, nu era titular (n.r. Janga). Mi-a plăcut la antrenament și l-am băgat.
Mă bucur pentru Malele, dar îmi pare rău că e suspendat la următorul meci, era pe val. Și Camora a intrat foarte bine. Când a intrat, a schimbat jocul în bine, cred că de aia am și marcat", a transmis Dan Petrescu.
Pentru CFR Cluj urmează duminică duelul cu Chindia Târgoviște, contând pentru a 19-a etapă a SuperLigii, iar miercurea viitoare, pe 7 decembrie, campioana României o va înfrunta pe Farul Constanța, în cea de-a treia etapă a grupelor Cupei României.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo