Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, pe picior de plecare! Primul antrenor care a recuoscut că e dorit de CFR Cluj

Nicu Savin

Publicat 16/05/2023 la 18:00 GMT+3

Dan Petrescu a dezvăluit în ultuma vreme că se gândește tot mai serios să plece de la CFR Cluj la finalul sezonului, iar acest scenariu devine tot mai sigur. Șefii ardelenilor deja își fac planurile pentru stagiunea următoare, iar Marius Șumudică a recunoscut că a avut o discuție cu patronul Nelu Varga. Antrenorul lui Al Raed a spus însă că nu se pune problema să revină în România.

Dan Petrescu (CFR Cluj)

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj nu mai are nicio șansă la titlu și echipa riscă să rămână în afara Europei, astfel că se anunță o vară tumultoasă la clubul ardelean. Dan Petrescu a anunțat recent că va pleca din România, fiind foarte supărat pe arbitrajele pe care le-a avut echipa sa în play-off.
Conform digisport.ro, Petrescu și-ar dori să antreneze în zona arabă și a demarat deja discuțiile cu mai multe echipe. "Bursucul" a mai antrenat două echipe din zona Golfului în carieră: Al Arabi (Qatar) și Al Nassr (emiratele Arabe Unite).

Marius Șumudică a recunoscut că e dorit înapoi la CFR Cluj, dar nu se gândește să revină în România

În aceste condiții, e clar că oficialii de la CFR Cluj își fac deja planurile pentru sezonul viitor. O primă variantă luată în calcul de ardeleni ar fi readucerea pe bancă a lui Marius Șumudică, antrenor care în prezent este la cârma saudiților de la Al Raed. Șumudică a recunoscut că interesul CFR-ului este real și chiar a vorbit cu patronul, dar a subliniat că nu se pune problema să revină în România.
"Ai auzit bine, da, dar nu se pune problema ca eu să revin în fotbalul românesc. Eu am rămas în relații bune cu Neluțu, chiar dacă mi s-au închis porțile, să nu mai merg la antrenament.Chiar i-am dat niște mesaje zilele trecute, am vorbit cu el, i-am transmis ce cred eu", a spus Șumudică la Digi Sport.
Marius Șumudică a avut un mandat scurt la CFR Cluj, în toamna anului 2021. Chiar dacă rezultatele au fost bune, cel puțin pe plan intern, managerul a plecat cu scadal din Gruia. Se pare că oficialii ardeleni vor ar dori să încerce din nou să facă performanță cu Șumudică pe bancă, însă acesta are un contract uriaș în Arabia Saudită și nu e dispus să renunțe la el pentru a activa din nou în SuperLiga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo