Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, prima reacție după ce Dugandzic a debutat excelent la Rapid

Nicu Savin

Actualizat 25/07/2022 la 20:02 GMT+3

Dan Petrescu a vorbit la conferința de presă de astăzi despre returul din Andorra, dar și despre debutul de vis al lui Dugandzic la Rapid.

Dan Petrescu (CFR Cluj)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Ișvanca
Marko Dugandzic și-a început excelent aventura în tricoul alb-vișiniu, reușind un gol și un assist în victoria cu FCSB, iar reacția lui Dan Petrescu, fostul său antrenor de la CFR Cluj, nu a întârziat să apară.
Adus în iarna acestui an din Rusia, atacantul în vârstă de 28 ani a fost foarte puțin folosit de Dan Petrescu, motiv pentru care acesta a fost cedat la Rapid, chiar acum câteva zile.
Tehnicianul campioanei României a ținut să vorbească și despre fostul său elev, la conferința de presă dinaintea partidei pe care ardelenii urmează să o dispute în Andorra, împotriva celor de la Inter Club d'Escaldes, în returul preliminariilor UEFA Conference League:
"El voia să joace mai mult, îl înțeleg. Nu prea juca, Debeljuh juca mai mereu înaintea lui, mai e și Betancor. M-a rugat frumos dacă poate să joace și normal că nu mai are rost să ții un jucător care vrea să plece. A făcut un meci.... n-am văzut meciul, dar am înțeles că a dat gol și pasă de gol, bravo lui!", a declarat Dan Petrescu, citat de gsp.ro.

"SUPERDAN", NEMULȚUMIT DE PROGRAMUL CLUJENILOR

După ce a contestat vehement ora de disputare a partidei de campionat, pierdută în fața celor de la FC U Craiova 1948, din cauza temperaturilor de peste 40 grade," Bursucul" continuă să fie nemulțumit de deplasările grele pe care aceștia le au de făcut în cadrul acestor preliminarii. Totuși, deși prestația de ieri a fost una catastrofală per total, Dan Petrescu a avut un discurs liniștit și lipsit de critici:
"Să-i pedepsesc pe jucători? Doamne ferește! Ei dau tot ce au, dar atâta se poate la ora asta. Sunt multe schimbări. Tot timpul vrem să aducem jucători să-i înlocuiască pe cei care au fost, dar, vedeți și voi, nu e ușor să găsești mereu să faci două echipe.
N-am ce să reproșez ca atitudine, ei vor, atâta au putut ieri. A fost foarte cald și sunt obosiți. Astăzi avem 8 ore de mers până-n Andorra, ne întoarcem joi la 4 dimineața, sâmbătă trebuie să joace iarăși. Va fi foarte greu, important e să ne calificăm." - a spus antrenorul campioanei.

DAN PETRESCU NU SE MIRĂ CĂ CSU CRAIOVA ȘI FCSB AU SUFERIT ÎN CAMPIONAT DUPĂ PARTIDELE DE JOI

"Suntem numai pe drumuri, din păcate nu mai avem timp să ne antrenăm, se vede acest lucru. Nu mă surprinde că și celorlalte echipe le e greu în Europa. Dacă o să se califice și ei, cum a făcut-o CFR în ultimii 5 ani, o să vadă cât de greu va fi să o țină bine pe două fronturi. Cred că de aia au și ei probleme, poate nu erau obișnuiți cu meciurile astea din Europa. În momentul când joci din trei în trei zile e greu."
Universitatea Craiova a suferit și ea în deplasarea disputată împotriva celor de la Universitatea Cluj, iar FCSB-ul a pierdut fără drept de apel în Giulești și are doar un singur punct după două etape.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo