CFR Cluj a suferit prima înfrângere din sezonul 2022/23. Campioana României a fost învinsă de FC U Craiova, cu scorul de 3-1, în meciul din a doua etapă a SuperLigii.
Deși Deac a deschis scorul, Bălgrădean a fost învins de Van Durmen și Compagno, iar clujenii nu au găsit puterea să revină, cele 3 puncte puse în joc mergând în contul echipei lui Marius Croitoru.
La finalul partidei, antrenorul CFR-ului a vorbit despre meciul din Bănie. Dan Petrescu a recunoscut că FC U Craiova a meritat victoria și a criticat evoluțiile celor mai mulți dintre fotbaliștii săi, singurii cărora le-a găsit scuze fiind Deac și Camora.
Romanian Liga I
Debeljuh a răbufnit după eliminarea din meciul cu Chindia! "A fost penibil! Mă las de fotbal"
ACUM 10 ORE
În plus, tehnicianul s-a arătat îngrijorat de modul în care echipa lui se va prezenta la duelul din Andorra, amintind că și-ar fi dorit ca partida din etapa a doua a SuperLigii să fie amânată.
Citește și:

Dan Petrescu, nemulțumit de jucătorii săi după eșecul cu FC U Craiova

"Victorie meritată a Craiovei, echipa mai bună, mai proaspătă a câștigat. Nu degeaba voiam să amânăm acest meci, pentru căldură, pentru tot. Au meritat. La 1-0, noi am avut o ocazie mare. Și la 1-1, prin Debeljuh.
În repriza a doua am intrat rău, după un minut era 2-1. Ne-a fost greu să revenim, ei au fost mult mai proaspeți decât noi. Nu avem decât să felicităm adversarul. Pentru noi e o lecție foarte bună pentru viitor.
Mă așteptam la mult mai bine de la toți jucătorii. Singurii care au scuze sunt Deac și Camora, care joacă meci de meci și nu am avut pe cine să bag în locul lor. Ceilalți au fost sub nivel, nu mi-a plăcut ce am văzut în apărare. Parcă a fost o apărare de Divizia C, dar nu numai în apărare au fost probleme.
Avem iar meci peste trei zile. Dacă nu ne trezim, putem să ne întoarcem cu o surpriză. S-au schimbat mulți jucători, cei noi nu au confirmat, asta e problema cea mai mare. 100% putem să punem eșecul și pe seama oboselii, dar antrenorul nu poate avea scuze. Noi trebuie să privim înainte", a declarat Dan Petrescu.
Pentru CFR Cluj urmează returul cu Inter Club d'Escaldes, din turul 2 preliminar al Conference League. Partida se va disputa în Andorra, miercuri, 27 iulie, de la ora 18:00, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Romanian Liga I
CFR, două goluri și trei cartonașe roșii în meciul cu Chindia! Clujenii au urcat pe locul 1
ACUM 11 ORE
Romanian Liga I
Petrescu a explicat jocul slab al CFR-ului din deplasarea în Andorra! Ce a zic despre următorul meci
29/07/2022 LA 17:01