Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

De ce și-a pierdut Octavian Popescu strălucirea din sezoanele trecute! "E supertalentat, dar nu poate juca acolo"

Bianca Dumitru

Publicat 20/10/2022 la 11:29 GMT+3

Octavian Popescu nu mai arată, în acest sezon, ca jucătorul care a impresionat în stagiunile trecute. Scouterul care l-a adus pe fotbalist la FCSB a vorbit despre motivele pentru care mijlocașul nu-și mai găsește forma bună din anii anteriori.

Octavian Popescu

Credit imagine: facebook

Octavian Popescu nu a mai strălucit în startul acestui sezon la FCSB, așa cum o făcea în trecut. Fotbalistul de 22 de ani și-a pierdut treptat și locul în primul 11 al lui Dică, fiind folosit în multe meciuri pentru mai puțin de 30 de minute.
Mijlocașul de 19 ani nu a reușit niciun gol în această stagiune, în care a adunat 22 de apariții în tricoul roș-albaștrilor. Deși forma lui a fost în scădere, Popescu este în continuare al doilea cel mai bine cotat fotbalist de la FCSB, având o clauză de reziliere de 4 milioane de euro.
Scouterul care l-a adus la FCSB a comentat criza prin care trece mijlocașul. Bogdan Costicea a explicat motivele pentru care Octavian Popescu nu mai dă randamentul de odinioară.
Acesta a spus că, în ciuda prestațiilor mai slabe din acest sezon, tânărul fotbalist are un talent rar întâlnit, pe care l-a demonstrat deja, fiind un jucător special.
Citește și:

"Octavian Popescu va fi din nou letal!"

"Nu se întâmplă nimic, el este în continuare același fotbalist special rar, al cărui talent a fost demonstrat deja în prima ligă și nu poate să conteste nimeni. Tavi nu a mai strălucit ca în trecut pentru că n-a mai fost folosit pe postul lui, extremă stânga. El poate juca doar în banda stângă, nu e un fotbalist de mijlocul terenului pe nicio poziție, nici ca inter, nici ca număr 10!
Jocul lui suferă pentru că unii din club au vrut să-l reprofileze doar ca să-și pună ei amprenta asupra carierei acestui fotbalist supertalentat. Popescu a fost format ca extremă stânga, așa a jucat la juniori, așa a apărut și ca senior în primul eșalon. Atunci când îl vor readuce în poziția sa favorită, el va fi din nou letal!
Nu are nicio legătură forma actuală cu valoarea lui ca fotbalist, care e una imposibil de contestat. Probabil că și el a devenit un pic îngrijorat din cauza randamentului recent, dar își va reveni, e de ajuns să facă un meci bun și o să reintre în formă.
Trebuie să fie ajutat un pic, că e mai greu să realizeze ceva important dacă intră pe teren doar pentru ultimele 15 minute", a declarat Bogdan Costicea, potrivit GSP.
Pentru FCSB urmează luni, în cea de-a 15-a etapă a SuperLigii, deplasarea pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, partidă în care Popescu nu va putea fi folosit din cauza cartonașului roșu încasat aseară, în meciul cu UTA Arad, din prima etapă a grupelor Cupei României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo